23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Nyttig viden om begreber i ”løfteverdenen”

Udløber
13. april 2026

Som daglig bruger af løfteudstyr støder man hele tiden på begreber og forkortelser, det gælder både på typeskilte, i brugervejledninger og på internettet, og det kan være svært at huske de forskellige fra hinanden.

Det er dog vigtig information du finder ved dem, og du bør kende dem, så du kan navigere sikkert gennem planlægningen af dine løft.

Under temaet Artikler om begreber har vi skrevet et par artikler om hvad de mest brugte forkortelser står for, og samlet dem i en lille overskuelig tabel som du kan downloade og gemme til eget brug.

Artiklerne omhandler:

Husk du kan altid gemme interessante artikler fra os ved at klikke på print ikonet i øverste højre hjørne og gemme dem som en pdf.

Vi arbejder løbende på nye artikler…
Det er nemlig en vigtig del af vores Lifting KnowHow at vi ønsker at dele vores viden om løft, så vi sammen kan bidrage til et arbejdsmiljø, hvor brug af løfteudstyr giver nul ulykker.

Få hjælp til en løfteopgave
Har du brug for hjælp til at løse eller planlægge en løfteopgave, eller blot til indkøb af udstyr, så hjælper vi dig gerne. Kontakt os, så vender vi retur hurtigst muligt.

CERTEX Danmark A/S
Trekanten 6-8
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16069248
P nummer: 1002978030

Kontaktperson

Gitte Kjeldsen
Intern salgschef
gitte.kjeldsen@certex.dk

Send til en kollega

0.25