23948sdkhjf

Hydraulikrelaterede produkter

Tilbydes
Udløber
7. august 2019

MillPart er en underleverandørvirksomhed, som har valgt at satse 100% på hydraulikrelaterede produkter. Som specialister i komponenter til hydraulik- og fluidteknik kan virksomheden tilbyde to årtiers erfaring og knowhow på området.
MillPart er måske Danmarks mest moderne maskinpark, og vi jagter til stadighed den nyeste teknologi. Produktionen er baseret på en række produktionslinier med CNC-styrede bearbejdningscentre og kompetente operatører. Vores organisering og højteknologiske produktionsapparat giver os mulighed for at tilbyde såvel små som store serier inden for en bred vifte af materialetyper.
Millpart har et omfattende program af standard- og specialværktøjer, og betjeningen af vores avancerede maskinpark sker delvist manuelt og delvist via robot. Vi tror på så høj en automatiseringsgrad som muligt, og hvor det kan lade sig gøre, vælger vi teknologi frem for manuelt arbejde – det er det, der gør, at vi er yderst konkurrencedygtige på pris og kvalitet.
Vores topmoderne maskinpark er sammensat, så den egner sig optimalt til produktion og bearbejdning af hydrauliske komponenter. MillPart er derfor den oplagte samarbejdspartner, når I skal have udviklet og bearbejdet underkomponenter til hydrauliske systemer.
Udbyder
MillPart A/S
Erhvervsparken 2
6900 Skjern
Danmark

Telefon: +45 97353901


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.212