23948sdkhjf

Rørbukning i alle afskygninger

Tilbydes
Udløber
12. december 2019

Store og små rør, tykke og tynde rør, rør med krave og rør med studs, krumme rør og lige rør, kobberrrør og stålrør. Kort sagt: Rør i alle afskygninger. Det er hverdagen hos Worms Smede- og Maskinværksted i Nykøbing M.

Virksomheden råder over nye velfungerende CNC-styrede maskiner, der kan indstilles til snart sagt alle mulige typer rør og modeller. Worm bearbejdes rør fra Ø 2 til Ø114. En touch-skærm gør det let at indlæse en 3D-fil på den ønskede rørmodel. På skærmen kan man herefter simulere det færdige resultat.

Dette sammen med egen værktøjsfremstilling gør, at man hurtigt kan lave et prøvebuk, foretage korrektioner og indlæse nye programmer.Worm råder over maskiner, der har automatisk skift mellem værktøjer og valser. Dette gør det muligt at bukke såvel højre som venstre om, bukke i forskellige radier og smig samt valse i samme arbejdsgang.

Ud fra programmet indstiller maskinerne sig selv til værktøjet, centrerer dette i forhold til rørets position. Fremstillingen giver således frihed til at følge designerens tanker, uanset om røret skal bruges i møbel, et gelænder eller i en maskine. Når røret er bukket og valset efter kundens ønske, kan man også her bearbejde rørenderne.

Maskinparken omfatter også maskiner til endebearbejdning og opkravning af T-stykker midt på røret. Alt sammen er med til at spare arbejdsgange og håndteringer. De mange bukkemuligheder sparer svejsninger og fittings, men også tid på maskinopstilling.

Se mere på www.worm.dk
Udbyder
Worms Smedie- og Maskinværksted ApS
Bakkegårdsvej 4
7900 Nykøbing M
Danmark

Egon Worm
Telefon: +45 22388844
Fax: +45 97710453


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.256