23948sdkhjf

Digital rapportering og kvalitetssikring

Tilbydes
Udløber
17. februar 2025

RAPPORTERING OG KVALITETSSIKRING

Alle inspektioner afsluttes med en rapport, der i fire forskellige værdier redegør for rørledningens tilstand. Fejl dokumenteres med fotos. Vi udfører Tv-inspektionen, i overensstemmelse med den seneste fotomanual.

Vi opbevarer alle optagelser bag rapporten på vores server i 2 år efter udførelsesdatoen. Meterialet bliver selvfølgelig også udleveret efter opgavens afslutning. I dag kan vi levere på CD-Rom, DVD, USB eller harddisk. Desuden har vi mulighed for, at køre TV-inspektion efter digitalt grundkort.

Alle TV-inspektioner foretages med den nyeste DanDas-TV software, der er udviklet af TV-inspektionsguppen/ DTVK. DanDas-TV er udvilket således det sikre fuld kompatibilitet af XML-formatet med GIS-systemer. Dette gør, at vore vogne vil være i stand til at generere og aflevere rapportering på stedet om ønsket. En installationspakke til gennemsyn af DanDas XML-rapporteringer, kan frit downloades fra vores hjemmeside:

Klik her for at downloade program til afspilning af filer her

Kaj’s TV-Inspektion A/S er Deres garanti for en god professionel undersøgelse. Som medlem af DTVK er vi underlagt en kvalitets- og garantikontrol, der sikrer, at de krævede kvalitetskrav iht. branchens gældende betingelser og normer bliver opfyldt ved udførelsen af TV-inspektionsarbejde.
Udbyder
Kajs TV-Inspektion A/S

Kajs TV-Inspektion A/S
Sønder Jernløsevej 8
4420 Regstrup
Danmark

Morten Helleskov
Telefon: +45 5918 3388


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172