Leasing Fyn tilbyder factoring

Tilbydes
Oprettet
Udløber
17. januar 2018

Med factoring, eller fakturaadministration som det også kaldes, kan du hos Leasing Fyn belåne de fakturaer, som du har udskrevet til dine kunder, og Leasing Fyn udbetaler umiddelbart derefter beløbet til dig. Belåningsgraden kan være på op til 80% af fakturabeløbet.

På den måde får du frigivet kapital i den tid, der går inden kunden reelt betaler fakturaen. Penge, som du kan anvende mere rationelt andre steder i din virksomhedsudvikling. En factoringaftale med Leasing Fyn kan også omfatte debitoradministration og forsikring, hvis enkelte kunder skulle vise sig ikke at kunne betale.

Her er et overblik over vores forskellige factoringydelser:

Debitorfinansiering
Ved debitorfinansiering – også kaldet fakturabelåning – belåner din virksomhed sine fakturaer hos os, og vi udbetaler fakturabeløbet til dig, så du ikke behøver at vente på at få et stort tilgodehavende udbetalt af kunden.

Debitoradministration
Ved debitoradministration påtager vi os at føre din virksomheds debitorbogholderi og rykke kunder for evt. manglende betaling, så du kan bruge din tid på virksomhedens daglige drift og udvikling.

Debitorsikring
En forsikringsaftale, som begrænser tabet for din virksomhed, hvis en kunde ikke betaler. Vi udbetaler det aktuelle beløb (afhængig af til hvilken dækningsgrad forsikringen er tegnet) og overtager derefter gældsinddrivelsen hos kunden. Vi tilbyder debitorsikring via vores samarbejdspartner Euler Hermes Kreditforsikring

Se her hvorfor du skal vælge Leasing Fyn
Udbyder
Leasing Fyn
Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark

Bettina Kristensen
Telefon: +45 63612019


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.199