23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Mødes vi på VVS 23?

Udløber
24. maj 2024

Hos Nordic Fos glæder vi os meget til at møde alle gode samarbejdspartnere og forretningsforbindelser og selvfølgelig en masse nye ansigter på årets VVS-messe. Messen løber af stablen den 24. og varer indtil den 26. maj i Odense, hvor du kan besøge os på stand C3006 og opleve vores innovative gulvvarmeløsninger.

Vi er stolte af at præsentere vores NORDIC gulvvarmeplader, som er udviklet i samarbejde med tekniske universiteter og med særligt fokus på at regulere temperaturen hurtigt og effektivt. Dette betyder, at vores løsninger giver en god mulighed for natsænkning og løbende regulering og dermed resulterer i store energibesparelser.

NORDIC gulvvarmeplader er produceret i XPS 400 og har en trykstyrke på 40t/m². De opfylder kravene til DS-469 vedrørende lette konstruktioner og kan anvendes som eneste nødvendige varmekilde i alle rum, også vådrum, og til alle slags gulve, fx trægulve, parketgulve, laminatgulve og støbte gulve.

Derudover er NORDIC gulvvarmeplader lette og hurtige at lægge på, hvilket gør dem ideelle for gør-det-selv-projekter i kombination med professionel rådgivning og tilslutning. Med vores løsninger opnår man et optimalt indeklima og bedre komfort med et langt lavere energiforbrug.

Vi ser frem til at vise vores innovative gulvvarmeløsninger frem på VVS-messen og håber at se dig på stand C3006!

Har du ikke mulighed for at besøge messen, og vil du vide mere? Kontakt os her: 

Nordic Fos
A. P. Møllers Allé 55
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40649190
P nummer: 1024860503

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125