Vinduesproducenter kan spare tusindvis af kroner på reklamationer

Tilbydes
Oprettet
Udløber
10. marts 2019

RC Glas og Ramme har udviklet et computerprogram, der dokumenterer, at vinduesproducenter kan spare mange penge ved at outsource reklamationer.

Vinduesproducenter kan spare mellem 500-1.500 kroner per reklamation ved at outsource den del af driften.
Gennem to år har han lavet beregninger på alle de reklamationer, han har udført for vinduesproducenter, og beregningerne viser en klar gevinst for producenterne.
- Jeg har udviklet et computerprogram, der sort på hvidt dokumenterer, at der er i tusindvis af kroner at spare for producenterne ved at outsource den del af driften.For de vinduesproducenter, RC Glas og Ramme laver reklamationer for, har besparelsen indtil videre været betydelig.
RC Glas og Ramme har mange års erfaring indenfor vinduesservice og traditionelt glarmesterarbejde. Vi arbejder over hele Danmark hele ugen og lægger reklamationsarbejder ind sammen med øvrige opgaver.
- Vi udfører alle typer af opgaver og lægger særlig vægt på høj kvalitet samtidig med, at vi overholder alle regler og bygningsreglementet. Vores medarbejdere er fagfolk, der løbende bliver efteruddannet for at leve op til den kvalitet, som er vores varemærke.
Udbyder
R C Glas & Ramme ApS
Marius Jensensvej 7
7800 Skive
Danmark

Rene Christensen
Telefon: +45 97521120
Fax: +45 97441033


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.158