23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Energimærkning af eksisterende bygninger 

Udløber
2. november 2027

CB Group har arbejdet med dokumentation af energiforbrug og lokalisering af energioptimeringspotentiale på en lang række af ejendomme og etagebyggeri siden 2009, bl.a. igennem energimærkning. 
Som en af de førende virksomheder indenfor energimærkning, er vi naturligvis certificeret i energimærkning iht. ISO9001, og arbejder i alle vores daglige rutiner efter vores ISO9001-kvalitetsstyringssystem. 
 
I henhold til lovgivningen fra Energistyrelsen, skal alle eksisterende bygninger over 60 m² energimærkes ved salg eller overdragelse til en anden bruger. Det gælder også ved udlejning af hele eller dele af en ejendom. 
 
Et energimærke er gyldigt i 10 år fra udstedelsen, og indeholder beskrivelser af bygningens status (konstruktionsopbygninger og tekniske installationer), samt beskrivelse af forbedringsforslagene for optimering af bygningens energiforbrug. 
Hvis bygningen renoveres, vil der dog kræves en opdatering af energimærket, så nye forhold medtages i beregningen.  
 
Ejeren af en bygning har ansvaret for, at der udarbejdes et energimærke. 
Der kan udarbejdes energimærke samlet for hele ejendommen, eller for enkelte bygninger individuelt. 
 
Energistyrelsen fører tilsyn med de indberettede energimærker, og derfor lægger CB Group en ære i at udarbejde de bedst mulige energimærker. 
Et energimærke fra CB Group er derfor gennemarbejdet i både beregninger og beskrivelser, således rapporten kan indgå som en aktiv del af bygningsdriften, og budgetlægning for bygningens fremtid. 
 
Vil du vide mere? 
Du kan læse mere om energimærkning på https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/energimarkning-af-ejendom/ og du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt gerne Kasper Rudolfsen, som er ansvarlig på dette område. 
Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her: https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/medarbejdere/

CB Group
Havnegade 76
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38978039
P nummer: 1022889512

Kontaktperson

Kasper Rudolfsen
Direktør
+45 53821362 kr@cbgroup.dk

Send til en kollega

0.062