23948sdkhjf

Certifikatsvejsning - ISO 3834-2

Tilbydes
Udløber
30. juni 2020

3W IndustriService er et ordreproducerende smede- og montagefirma fra Munkebo på Fyn, Danmark. Vi tilbyder opgaveløsning inden for produktion, reparation, vedligehold og montage i jern og metal. Vi har speciale i certifikatsvejsning og har leveret ydelser til en lang række brancher inden for olie-, gas- og vindindustrien, hvor vi løser både traditionelle og specialiserede svejseopgaver. Vi arbejder både i rustfrit og sort stål, titan, dublex, jern og aluminium, og vi har erfaring i at arbejde under forskellige typer kundekrav samt on- og offshorestandarder som NORSOK, MOTS12. MOG etc.

Certificeret leverandør:

  • ISO 9001 af kvalitetsledelse
  • ISO 3834-2 af svejseledelse
  • EN 1090-2 EX3 af arbejdet med bygningsstål og CE-mærkning
  • Achilles JQS prækvalifikation som leverandør til olie og gas
  • Sellihca prækvalifikation som leverandør til forsynings- og vindkraftsektoren


Vi har satset målrettet på kvalitet og dygtige medarbejdere, og har gennem årene samlet en meget kompetent og velkvalificeret medarbejderstab. Vi har fokus på selvstændighed, faglige kompetencer og stabilitet hos de folk, vi har ansat. Vores medarbejderstab består af dygtige, faglærte smede, rustfast klejnsmede, certifikatsvejsere, skibsmontører og rørlæggere.

Hos 3W IndustriService arbejder vi med vores kunder på forskellige niveauer. Vi kan påtage os den overordnede hovedentreprise med rådgivning, mandskab og det fulde ansvar for det samlede projekt. Vi kan også agere underleverandør med vores specialiserede kompetencer inden for svejsning, konstruktioner og montage – på projektaftale eller timebasis.

Hvis du vil vide mere om 3W IndustriService, holde dig opdateret om, hvad vi laver, se en udbygget oversigt over vores kompetencer eller en detaljeret beskrivelse af vores arbejde i de forskellige brancher så find og følg os på LinkedIn like os på Like os på Facebook Eller læs mere om os på www.3wis.dk
Udbyder
3W IndustriService ApS
Administration:
Kystvejen 100
5330 Munkebo

Produktion
Garbæksvej 2
5330 Munkebo
Danmark

Simon Øland
Telefon: +45 27818818


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141