23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Autodesk Fusion: Industrielt design, maskinproduktion, simulering og bearbejdning på én platform!

Udløber
1. februar 2029

Hvad er Fusion?

Fusion 360 er et integreret CAD-, CAM- og CAE-software, som kombinerer industrielt design og maskinkonstruktion, simulering, samarbejde og bearbejdning i et integreret værktøjssæt fra koncept til produktion.
Fusion 360 er programmet for dig, der vil tage din idé til det færdige produkt uden at skulle købe et helt sæt forskellige og dyre softwareprogrammer.
 
Fusion 360 forbinder hele din produktudviklingsproces på én enkelt cloud-baseret platform til Mac og PC.

Fusion 360 er bygget på en moderne og cloud-baseret platform, så du behøver ikke at bekymre dig om dyre opdateringer og sikkerhedskopier. Du har altid de tilgængelige oplysninger i skyen og på alle forskellige platforme (fx pc, Mac og tablet).

Hvad indeholder Fusion 360?
Fusion 360 er en simpel måde at løse komplicerede problemer på. Du slipper for adskilte processer under produktudviklingen, og med en enkelt ”unified platform” kan du forenkle trinnene i dine arbejdsgange.

 • 3D-design og modellering
  Programmet giver mulighed for modellering i 2D, 3D, overflade, parametric, freeform, metalplader og direkte modellering. Så uanset om du modellerer avancerede overflader eller enkle faste stoffer, understøttes det.
 • Simulering
  Kraftig simuleringsdel med mulighed for at udføre beregningen i skyen! Simulér statisk, egen frekvens, varme, spænding, ikke-lineær beregning, eller hvorfor ikke lade programmet dimensioneres og foreslå et design i henhold til specificerede betingelser?
 • CAM
  Alt fra simultant 2,5 til 5-akset fræsning, drejning, sondering, vand-, laser og plasmaskæring samlet i det samme program! Derudover er der åbne og gratis postprocessorer, der kan downloades til programmet.
 • Generativt design
  Få hjælp fra programmet til at evaluere flere forskellige designmuligheder i henhold til dine produktionsbetingelser. Dette kan hjælpe dig med at spare vægt, øge ydelsen og måske reducere antallet af detaljer.
 • ​Datahåndtering
  Administrer versioner og de fleste filformater med den kraftfulde AnyCAD-funktion. Eksportér filer til blandt andet følgende formater: STEP, DWG, DXF, OBJ, STL, IGES med flere.
 • Samarbejde
  Samarbejd med kolleger eller leverandører, og giv dem muligheden for at lave røde markeringer og skrive kommentarer direkte i din model; alt foregår i skyen via computer, mobil eller tablet.

Her kan du læse mere om platformen

Effektiv og fremtidssikret produktion med Fusion 360-platformen

Hvordan Fusion 360 og Machining Extension forbedrer gennemløbstiden og produktiviteten

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

Christian Ulrik Andersen
Key Account Manager
+45 76 42 41 71 cua@nti.dk

Send til en kollega

0.062