23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Environment for Revit | Det ultimative BIM-værktøj til landskabsdesign

Udløber
1. februar 2029

Hvad er Environment for Revit?

Environment for Revit er det optimale værktøj, når du arbejder med landskabsdesign i Revit. Dette plugin giver dig muligheden for at designe inde i Revit uden behov for yderligere software eller programmeringsfærdigheder.
Slut med at hoppe ud af Revit for at importere og eksportere filer. Hele processen fra design til konstruktion foregår i Revit – til gavn for alle interessenter på projektet.

Hvorfor bruge Environment for Revit?
Hvis du arbejder med landskabsdesign, så ved du, hvor tidskrævende og komplekst det kan være at skulle designe og beregne alle de små detaljer, der gør, at du er tilfreds med det endelige projekt. I bygningsdesign arbejdes der ofte med flade og plane flader, men ved landskabsdesign kan det være udfordrende og tidskrævende at skulle designe med højdeforskelle, fald samt regnvandshåndtering.

Environment for Revit løser mange af de udfordringer, der tager din tid i en i forvejen travl hverdag. De virksomheder, der har implementeret værktøjet i deres workflow, oplever en drastisk besparelse i den tid, de skal bruge på at få alle de små detaljer på plads, der er så vigtige for at det færdige produkt fremstår professionelt.

Det er pludseligt blevet nemt og sjovt at designe landskaber igen!

4 grunde til at vælge Environment for Revit

  1. Tilpas mure og andre segmenter til terræn med få klik. Walls and Railings gør selv de mest komplicerede forløb til en leg.
  2. Topography Tools indeholder fleksible modellerings- og redigeringsværktøjer til at modellere terræn. Visualisér topografien via farvekoder, så fald og forhøjninger bliver mere synlige.
  3. Tilføj nemt Revit-familier som fx træer, buske, lygtepæle eller parkeringspladser til specifikke områder.
  4. Nu kan du samarbejde med andre på byggeprojektet ud fra de samme data. Og med Collaboration Tools bliver det nemt at samarbejde med andre fil- og landskabsværktøjer.

Det handler om at spare tid på alle de trivielle opgaver, så du kan få tid til dét, du er god til – at designe. Værktøjet er skabt af landskabsarkitekter til landskabsarkitekter for at gøre dit arbejde så enkelt og præcist som muligt. Dit færdige design kommer til at fremstå endnu mere gennemarbejdet og professionelt, og det vil have taget dig langt færre timer.

Vil du vide mere?
Brug en time på dette on-demand-webinar, hvor landskabsarkitekt, og en af udviklerne af Environment for Revit, Nehama Shechter Baraban, gennemgår værktøjet og svarer på spørgsmål. Webinaret er på engelsk.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjørnum Bøttern
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.047