23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Sikkerhedsbelysning til danske og internationale infrastrukturprojekter

Udløber
1. maj 2030

Dansk bidrag til globale infrastrukturprojekter

Danske virksomheder står i dag i spidsen for udviklingen og leveringen af højteknologiske infrastrukturprodukter, der bruges i både nationale og internationale byggeprojekter. Med en stærk tradition for innovation, kvalitet, godt design og bæredygtighed, har danske produkter opnået en position på markedet, hvor de er højt værdsat af bygherrer og beslutningstagere over hele verden.

Hvad gør danske infrastrukturprodukter unikke?

SafeExit har formået at skille sig ud og har fundet en niche omring sikkerhedsbelysning. Vi producerer sikkerhedsbelysningsarmaturer til togtunneller, metrotunneller, vejtunneller og andre former for infrastrukturanlæg. Vi udvikler produkter, som ikke kun lever op til de højeste standarder for kvalitet, men som også matcher tidens krav til energibesparelser og miljøbelastning.

Opbygning af stærke partnernetværk

Formidling af tillid og sikkerhed til potentielle kunder gennem etablerede partnernetværk er essentielt. Dette omfatter alt fra lokale underleverandører til internationale partnere, der kan hjælpe med at navigere i forskellige markedsregler og kulturelle præferencer. 

Dansk design og dansk produktion

SafeExit specialiserer sig i in-house design og produktion med en stærk vægtning af danske produktionsmetoder. Hovedparten af produktionen finder sted i Danmark, hvilket ikke kun styrker lokal økonomi, men også sikrer en høj standard for kvalitet og håndværk. Ved mindre serier fortages montage og test på eget værksted, mens større serier monteres ved underleverandører. Alt arbejde udføres i overensstemmelse med firmaets ISO9001:2015 certificering. Dette giver SafeExit en unik position på markedet ved at kunne tilbyde produkter, der er både innovativt designet og præcist samlet under nøje overvågede forhold.

Interaktion med beslutningstagere og bygherrer

For at skabe interesse og opmærksomhed om vores danske infrastrukturprodukter, anvender vi en aktiv kommunikationsstrategi. Det inkluderer regelmæssig deltagelse i brancherelaterede messer, besøg hos leverandører og kunder, hvor vi kan dele og diskutere vores nyeste innovationer og casestudier. Direkte dialog med beslutningstagere og bygherrer er afgørende for at forstå de specifikke behov og udfordringer, som produkterne skal hjælpe med at løse.

Kundetilpassede løsninger er én af vores styrker

SafeExit har været, og er involveret i projekter i både Danmark og udlandet. Projekter som Københavns Metro, Malmø City Tunnel i Sverige og Bangkok Metro i Thailand, er blot et lille udsnit af vores referenceliste.

Kontakt Peter Bech hvis du ønsker mere information om vores store program til infrastrukturprojekter

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Kontaktperson

Peter Bech
Adm direktør
+45 43208926 p.bech@safeexit.dk

Send til en kollega

0.047