23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Eftersyn, vedligehold, test og reparation af løfteudstyr

Udløber
26. maj 2099

Når du vælger Fyns Kran Udstyr til at tage sig af dine løfteudstyr, kan du være sikker på, at du får en professionel service, der sikrer, at dit udstyr er i topform. Vores serviceteknikere er erfarne og veluddannede, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed at have pålideligt løfteudstyr, der fungerer optimalt hver gang, og det er derfor vores mål at sikre, at du altid kan stole på os til at holde dit udstyr i god stand.

Når vi foretager test, reparation og eftersyn af dit udstyr, går vi altid grundigt til værks for at sikre, at vi ikke overser noget. Vi bruger vores EasyCert system til at dokumentere alt, hvad vi har gennemgået, så du altid kan se præcis, hvad der er blevet gjort ved dit udstyr. Vi tror på gennemsigtighed og åbenhed i vores arbejde, og vi ønsker, at du føler dig tryg ved at overlade dit udstyr i vores hænder.

Hvis du foretrækker at have besøg af en af vores serviceteknikere på din virksomhed, er det selvfølgelig også en mulighed. Vores udekørende 30 teknikere dækker et stort geografisk område og er altid klar til at rykke ud, når du har brug for det. De har alt det nødvendige udstyr med sig og kan udføre både planlagte eftersyn og akutte reparationer, så du undgår unødvendige nedetid og tab af produktivitet.

Hvis det passer dig bedre at aflevere dit udstyr i en af vores afdelinger, står vores erfarne personale klar til at tage imod dig og dit udstyr med åbne arme. Vores værksteder er veludstyrede og har alt det nødvendige udstyr og værktøj til at udføre alle former for reparationer og eftersyn. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sørger altid for at overholde alle sikkerhedsstandarder og -procedurer, så du kan have fuld tillid til os.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

FKUA
Fyns Kran Udstyr A/S
fku@fku.dk

Send til en kollega

0.065