Hotpaper tilbyder facadeisolering

Tilbydes
Oprettet
Udløber
30. november 2020

Hotpaper tilbyder nu også facadeisolering. Det giver, ligesom vores andre produkter, god mening både økonomisk og miljømæssigt. Den økonomiske fordel ligger i lavere varmeudgifter og en højere huspris, da facaden renoveres samtidig med at der isoleres. Miljømæssigt er det energiforbrug, der spares ved brugen af denne isoleringstype, mange gange større end det energiforbrug, der er ved fremstille produktet.
Det er isolering med omtanke!

Er facadeisolering en god løsning?
Denne måde at isolere på, er en oplagt løsning ved renovering af ældre ejendomme med massive ydermure, meget lille hulmur eller huse, der både skal efterisoleres og samtidig trænger til ny facade. Den udvendige facadeisolering ændrer markant på husets udseende, og det er derfor ikke en optimal løsning for f.eks. en fin palævilla med detaljerede facader eller en gammel landejendom med bindingsværk. Derimod kan det være en oplagt løsning for eksempelvis et typehus fra 1970'erne eller en erhvervsejendom. Hotpaper vejleder om, hvad der er den bedste løsning for isolering for netop din bygning.

Facadeisolering med Hotpaper
Hotpaper isolerer facader både med ekspanderet polystyren (EPS), glasuld og stenuld, opsat med armeringsnet og flere lag facadepuds. Denne isoleringsform er anvendelig på letbeton, beton eller murværk, og er vandtæt og åndbar for husets facade.

Ud over at lave en professionelt udført facadeisolering, kan Hotpapers energirådgiver beregne, hvor meget du kan spare på varmeudgifterne, og hvor hurtigt din investeringen kan være tjent hjem.

Nogle af fordelene ved facadeisolering er bl.a. at risikoen for fugtproblemer minimeres, da den eksisterende ydervæg holdes varm og tør. Samtidig kommer de oprindelige kolde ydermurer til at fungere som varmedepot i årets kolde måneder og hjælper til gengæld med at holde huset køligt om sommeren.

Kontakt Hotpaper på tlf. 70 277 699 / info@hotpaper.dk hvis du overvejer at få din ejendom facadeisoleret og evt. ønsker et uforpligtende tilbud.
Udbyder
HotPaper ApS
Blækhatten 33
5220 Odense SØ
Danmark

Claus Mikkelsen
Telefon: +45 70 277 699


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.258