23948sdkhjf

Tænk smartere i produktionen - og øg konkurrenceevnen

Tilbydes
Udløber
2. juli 2019

Med vores Smart Tools-serie har vi lanceret tre produkter, som har til formål at sikre vores kunder en forbedret konkurrenceevne. Smart Tools arbejder ud fra et simpelt princip – tænk smartere i produktionen. Den unikke kombination af praktisk erfaring, teknisk viden og opfindsomhed hos vores udvikler har været essentiel i skabelsen af Smart Tools-serien. Smart Tools sparer tid i produktionen og øger effektiviteten.

Læs mere om de enkelte produkter her på siden eller på vores hjemmeside.

Quick-Controller

Vores Quick-Controller giver dig tryghed og sikkerhed til en uovervåget produktion af små og mellemstore emner. Ved brug af Quick-Controller minimeres mængden af tid, hvor medarbejderne behøves være tilknyttet produktionen, og tiden, der anvendes i sorteringen og verificeringen af emnerne i tilfælde af påviste fejl, sænkes drastisk. Ydermere er Quick-Controller oplagt, hvis der løbende udføres kontrolmålinger, da der automatisk udtages mulige testemner i flere stadier af produktionen.

Quick-Controller fra lpm Smart Tools fungerer ved automatisk at kunne opdele en produktion i seks mindre batches i udtagelige opsamlingskasser. Desuden bliver der udtaget to til tre emner fra hver af de seks batches i separate prøveskuffer. Herved kan det let konstateres, hvor i processen en mulig fejl er opstået, og hvorvidt denne er gennemgående. Således sparer man tid på unødig sortering og man undgår, at en hel produktion skal kasseres.

Herudover er Quick-Controller optimal til at sikre, at din virksomhed kan kombinere høj kvalitet og dokumentationsgrad med konkurrencedygtige priser og lave omkostninger. Dette sker ved, at det med Quick-Controller er muligt at udføre SPC (Statistical Process Control) med meget højere oppetid på maskinerne. Emnet der udtages i prøveskuffen kan sikres, at være kontrolemnet og herved kan der køres seks SPC-målinger, uden at maskinen skal sættes til stop hver gang. Højere oppetid med samme kvalitet og dokumentation - det er hvad der kræves for at være konkurrencedygtig på markedet og sikre din virksomhed.

Kontrolpanelet er let betjeneligt og intuitivt indrettet. Det er muligt at tilkøbe en lysalarm som i god tid tydeligt og enkelt informerer medarbejderne om endt cyklus. Quick-Controller fås også med et understel på hjul med mulighed for hurtig højdejustering, så den herved nemt kan flyttes fra en maskine til en anden.

Quick-Shift

Med vores Quick-Shift har vi formået at optimere adskillige elementer af produktionsprocessen for 3- og 5-akset bearbejdning. Vi har anvendt vores egne erfaringer og udviklingstalent til at skabe denne innovative grundholder. Med sin mekaniske kobling løser Quick-Shift problemer, som visse grundholdere har i forbindelse med 5-akset bearbejdning og gør samtidig, at der er en skiftetid på kun 20 sekunder fra fikstur til fikstur.

Endvidere giver Quick-Shift en lavere cyklustid, hvilket yderligere mindsker produktionsomkostningerne og derved sikrer en forbedret konkurrenceevne. Ved at anvende Quick-Shift sænkes antallet af nødvendige værktøjsskift på maskinen og der er herved mindre slid.

Et komplet Quick-Shift sæt består af én grundholder, tre holdere til fiksturplader samt tre fiksturplader i aluminium. De enkelte fiksturplader skræddersyes til netop jeres emnespecifikationer. Det kan anbefales at den ene af pladerne tilpasses til en skruetvinge, for hurtigt at kunne lave enkelte haste emner.

Med to helt almindelige emner fra vores egen produktion som eksempel er tidsbesparelsen på 44 % og 66 % - en reduktion i den anvendte tid på op til 2/3. Tidsbesparelsen afhænger af specifikationerne på emnet, der bearbejdes, og vi kan ud fra blot en produkttegning give et estimat på, hvor meget du kan spare i netop din produktion.

Med vores nylancerede Smart Tools-serie har vi lanceret tre produkter, som har til formål at sikre vores kunder en forbedret konkurrenceevne. Smart Tools arbejder ud fra et simpelt princip – tænk smartere i produktionen. Den unikke kombination af praktisk erfaring, teknisk viden og opfindsomhed hos vores udvikler har været essentiel i skabelsen af Smart Tools-serien. Smart Tools sparer tid i produktionen og øger effektiviteten.

SurfBase

Vi har med vores ruhedsmålerstativ, SurfBase, som forhandles hos KJV, valgt at gå til opgaven med et friskt perspektiv, og det har ført til et innovativt produkt, som både er funktionelt og enkelt, og hvor der er fokuseret på fleksibilitet og hurtig opstilling. Herved tilgodeser vores SurfBase behovet for at måle vinklede flader, og det kan tilpasses, så det fungerer med alle typer ruhedsmålere på markedet.

Med V-slidsen i bundpladen har vi gjort det betydeligt hurtigere at opsætte til måling af emner, hvor der ikke er behov for vinkling under målingen. Dette er en yderst simpelt og elegant forbedring, som har stor betydning i hverdagen.

Ønsker du at få mere ud af din investering i ruhedsmålere og beskytte dem mod skader - så er vores ruhedsmålerstativ den optimale løsning.
Udbyder
lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod
Danmark

Kurt Andersen
Telefon: +45 22961996
Fax: +45 76982254


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.216