23948sdkhjf

Dygtige smede og svejsere

I alt DKK 0,5 ekskl. moms Tilbydes
Udløber
25. marts 2021

Har du brug for en ekstra mand eller to? Måske bare for en kort periode? Og vil du slippe for arbejdet med at ansætte medarbejdere, men stadig være sikker på, at få tilknyttet dygtige og stabile smede? Så er Flexstaff måske noget for dig.

Flexstaff har specialiseret sig i at levere smede og certifikatsvejsere på timebasis. Vi er en mindre virksomhed med 15 faste smede. Vi kører med faste medarbejdere for at vi kan garantere, at samtlige medarbejdere både er dygtige, stabile og parate til skiftende arbejdspladser. Vi monterer altaner, trapper, værn, svejser spuns, rør, konstruktioner mm. – kort sagt alt i smedearbejde. Størstedelen af vores ansatte har svejsecertifikat (rørtråd, elektrode og TIG). Derudover har de selvfølgelig varmt arbejde-bevis og §26-kursus.

Vi har hverken værksted eller store kontorer og kan derfor holde vores udgifter nede. Derfor er vi ofte billigere end traditionelle smede- og montagevirksomheder. Kontakt os nu for uforpligtende tilbud og hør hvad vi præcist kan tilbyde dig og din virksomhed.

Vi er medlem af DI -Dansk Industri

Se mere her
Udbyder
Flexstaff ApS
Risbyholmvej 19
2700 Brønshøj
Danmark

Bue Møller Andersen
Telefon: +45 50591011
Fax: +45 35391011


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.124