Ny i lederrollen

I alt DKK 12.000 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejle Kommune
Periode(r)
26. september 2017

28. september 2017

Din nye leder er enten forfremmet indefra eller rekrutteret udefra, men i begge situationer er det afgørende, at den nye leder kommer godt fra start.

På trods af at udfordringerne er væsentligt forskellige, drejer det sig om at få sat de rigtige rammer for den fremtidige ledelses-indsats fra starten, så lederen hurtigt kan komme på plads i sin nye rolle og træde i karakter over for medarbejderne.

Nogle af udfordringerne er helt konkrete startvanskeligheder, kollegial ensomhed og uklarhed om ansvarsområde og autoritet.

Andre er, hvordan man undgår at blive fanget i alt for megen brandslukning og tung administration – men også hvordan den nye leder effektivt får skabt balance mellem personaleledelse og forretnings-ledelse og med gennemslagskraft skaber resultater.

Dette er et tredages kursus til dig, der ønsker et godt udgangs-punkt for din nye leders fremtidige lederskab med sparring på overvejelser omkring lederen som person med styrker og svagheder og i rollen som leder.

Hvem bør deltage?
Kurset henvender sig til nye, ledende medarbejdere med mindre end 2 års samlet erfaring.

Kursusindhold
Med udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer trænes og udvikles de færdigheder, som er en forudsætning for, at man kan udvikle sig som leder. Ved hjælp af teoretiske modeller kort-lægges sammenhængen mellem personlig adfærd og udfyldelsen af lederrollen. Herunder:
» Lederadfærd
» Personlig udvikling
» Samarbejde på tværs i virksomheden
» Samtaletræning
» Gennemslagskraft (assertiv adfærd)
» Ledernes magtbaser
» Ansvar og kompetence
» Delegering
» Værdier
» Feedback
» Erfaringsudveksling

Form
Kurset kombinerer korte oplæg, drøftelse og praktisk træning, med tid til den enkelte deltagers træning af egne udfordringer. Der sluttes af med personlig handlingsplan.

Undervisningsadresse

Comwell Kellers Park
H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop

Send til en kollega

0.245