23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Komplet uddannelsesforløb - maskinstyring og landmåling

Periode(r)
Løbende optagelse

Teori og praksis, som giver dig et kompetenceløft
Med vores kurser giver vi dig et kompetenceløft og du får den senest opdaterede viden om anlægsteknologien gennem koncentrerede modul- og uddannelsesforløb.

Komplet uddannelsesforløb
SITECH Academy tilbyder et komplet uddannelsesforløb inden for maskinstyring målrettet den helt nye maskinfører uden erfaring til den erfarne, der har brug for mere dybdegående viden om systemet i alle detaljer.
 
For landmålere har vi tilrettelagt et uddannelsesforløb der giver basisviden, såvel som det henvender sig til den avancerede bruger.
Derudover tilbyder SITECH Academy uddannelsesforløb inden for synkronisering af data målrettet formænd og landmålere, hvor der fokuseres på Trimble Business Center, Trimble Connected Site og Visionlink .


Professionelle undervisere
SITECH Academy er et samarbejde mellem et internationalt SITECH forhandlernetværk, hvor erfaring og udvikling holdes opdateret, så deltageren altid bliver undervist af en af vores professionelle undervisere. Vi tilbyder kurser, der er målrettet landmålere, formænd/ingeniører og maskinfører. Med vores professionelle uddannelsesteam har vi den viden der skal til for at dit firma får fuld valuta for sin investering i uddannelse af sine medarbejdere. 


Hver kursusdeltager modtager diplom for gennemført kursusforløb.

SITECH Danmark A/S
Mossvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32763464
P nummer: 1015811419

Kontaktperson

LH
Laila Haupt
Back Office / marketing
+45 41314782 laila.haupt@sitech.dk

Undervisningsadresse

Mossvej 9, 8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047