23948sdkhjf

Pdm: opsætning og administration af vault

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
27. juni 2019

28. juni 2019
PDM: Opsætning og administration af Vault Skolefagkode: 48203
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1234,30 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1234,30 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, som er eller søger beskæftigelse som teknisk designer, teknisk assistent eller teknisk tegner i industrien.

Formål:
Deltageren kan forstå og anvende grundlæggende funktioner i et dokumentstyringssystem og kender betydningen af ind/ud-checkning af filer til bl.a. CAD programmer. Deltageren ved, hvorledes et valgt dokumentstyringssystem er medvirkende til at sikre et ensartet konstruktions- og dokumentationsgrundlag på tværs af virksomhedens afdelinger.

Indhold:
Deltageren kan forstå og anvende grundlæggende funktioner i et dokumentstyringssystem og kender betydningen af ind/ud-checkning af filer til bl.a. CAD programmer.Deltageren ved, hvorledes et valgt dokumentstyringssystem er medvirkende til at sikre et ensartet konstruktions- og dokumentationsgrundlag på tværs af virksomhedens afdelinger. Herudover forstår deltageren, hvorledes sammenhængen imellem forskellige dokumenttyper så som CAD-filer, regneark og tekstbehandling opretholdes i et dokumentstyringsprogram.Derudover har deltageren gennem praktiske eksempler opnået kendskab til brugen af filer i forskellige versioner og revisioner.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Nord, Halmstadgade 6, 8200 Århus NKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.198