23948sdkhjf

Vagtens opgaver ved store ulykker og katastrofer

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
12. marts 2019

14. marts 2019
Vagtens opgaver ved store ulykker og katastrofer Skolefagkode: 47142
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 1980,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1980,50 kr.

Målgruppe
Adgang til uddannelsen har personer, som har gennemført uddannelsen "Grundlæggende Vagt" og har nogen praktisk erfaring. Uddannelsen retter sig især mod vagtfunktionærer med tjeneste som centervagter, som fast vagt ved større offentlige og private institutioner og firmaer eller på anden måde udfører vagtfunktioner i større bygninger og bygningskomplekser med publikum og mange ansatte.

Formål:
Deltageren kan på baggrund af viden om og skærpet opmærksomhed på meget omfattende og voldsomme begivenheder, som fx uvejr, brand, eksplosioner, voldelige forbrydelser eller terrorhandlinger, optræde formålstjenligt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Indhold:
Deltageren kan på baggrund af viden om og skærpet opmærksomhed på meget omfattende og voldsomme begivenheder, som fx uvejr, brand, eksplosioner, voldelige forbrydelser eller terrorhandlinger, optræde formålstjenligt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.Ud fra kendskab til forebyggende foranstaltninger, særligt materiel, og særlige risici og problemer med større menneskemængder under tag, i trængsel og i mørke, samt ved tegn på forberedelse af forbrydelser, herunder terrorhandlinger kan deltageren foretage relevante foranstaltninger, som fx rigtig alarmering, modtagelse af politi og redningstjeneste samt berolige mennesker ramt af panik.Efter omfattende og voldsomme begivenheder er deltageren i de efterfølgende faser i stand til at handle professionelt på baggrund af viden om psykisk reaktionsmønster.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Nord, Halmstadgade 6, 8200 Århus NKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.12