23948sdkhjf

Danish Security Fair vender tilbage i 2019

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
28. august 2019

29. august 2019

Sikringsmessen i Fredericia var en succes og gentages til næste år

I slutningen af august havde MESSE C Fredericia premiere på Danish Security Fair, hvor der var fokus på mekanisk sikring, overvågning, brandsikring, alarmer, vagtarbejde, elektronisk sikring med videre.

Med 70 udstillere og knap 1000 besøgende fagfolk fik messen en flyvende start, og det ligger nu fast, at succesen gentages næste år med en termin, der hedder 28.-29. august 2019. 

- Vi har oplevet en næsten overvældende positiv respons efter premiereudgaven. Både udstillere og besøgende har udtrykt stor tilfredshed med konceptet, faciliteterne og det faglige udbytte, fortæller Charlotte Buus, projektleder i MESSE C Fredericia. 

Ud over de mange udstillere bød Danish Security Fair blandt andet på et stærkt og velbesøgt konferenceprogram, droneflyvning, tre udsolgte video shoot events og meget mere. 

Charlotte Buus oplyser, at mange udstillere allerede har meldt sig på banen igen i 2019, lige som nye navne har vist interesse i kølvandet på den vellykkede messe. Dermed er der begrundet håb om en endnu længere udstillerliste og et voksende besøgstal i 2019. 

- Den helt store udfordring ved en ny fagmesse er at løbe den i gang. Nu har vi vist, at der er en solid basis for en stor sikringsmesse centralt i Danmark, og dermed bliver vores salgs- og markedsføringsarbejde frem mod udgave nummer to markant nemmere. 

- Vores team er allerede trukket i arbejdstøjet, så vi får en endnu større og bedre messe næste år – hvor vi naturligvis også vil trække på evalueringer og erfaringer fra premieren, understreger projektlederen.

Følg med på www.DanishSecurityFair.dk

Undervisningsadresse

Danish Security Fair / MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 FredericiaKontaktinformation
Danish Security Fair
c/o MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Danmark

Charlotte Buus
Telefon: +45 27770046


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.127