23948sdkhjf

National Svejsekoordinator - Modul 1 - Kvalitetsstyring af svejsearbejder - Aalborg

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
24. august 2020

28. august 2020

Uddannelsesforløbet til National svejsekoordinator er et attraktivt tilbud til de virksomheder, som fremstiller blivende bygnings- og konstruktionskomponenter i stål eller aluminium, og skal CE-mærke deres produkter i henhold til DS/EN 1090-1. Forløbet henvender sig til alle, der arbejder inden for metalbranchen i forhold til bygningsreglementet BR18 og ønsker at opkvalificere sig inden for svejsekoordination. 

National Svejsekoordinator - Modul 1 - Kvalitetsstyring af svejsearbejder

Kursusindhold/mål:

Du får kendskab til udarbejdelse af en kvalitetsmanual for kvalitetsstyring af et produktionsforløb i et svejseværksted med baggrund i bygningsreglementet BR18, iht. reglerne i DS/EN 1090 serien og DS/EN ISO 3834 serien, samt nationale annekser. Du lærer ud fra en kravspecifikation at vælge udførelsesklasse iht. DS/EN 1090-2 og deraf kvalitetsniveau for et svejseværksted. Der arbejdes med procedurebeskrivelser og formularer i henhold til standardernes krav, og en projektopgave giver mulighed for at praktisk anvendelse af kravelementerne. Du får kendskab til kravene til svejsekoordination iht. DS/EN ISO14731, samt hvordan du kan anvende standarden. Desuden får du en grundlæggende forståelse for kvalitetsstyring i relation til specifik anvendelse og løbende evaluering af kvalitetssystemet gennem intern audit.

AMU-mål: 46981

Varighed: 5 dage

Se alle moduler på National Svejsekoordinator uddannelsen her.

Tilmelding hvis du er i job eller selvstændig:

Du eller din arbejdsgiver står selv for kursustilmeldinger og ansøgning om VEU-godtgørelse og tilskud til befordring ved AMU-kurser. Dette gøres via portalen www.efteruddannelse.dk. 
Når du klikker "Tilmeld" på en kursusside, bliver du automatisk linket videre til www.efteruddannelse.dk. 

TECHCOLLEGE står gerne til rådighed med vejledning i brugen af www.efteruddannelse.dk. 

Du kan komme godt fra start med denne vejledning til tilmelding og søgning af VEU-godtgørelse.
Mangler du en digital signatur, kan du bestille en gratis her.


Tilmelding hvis du er ledig:

Hvis du er ledig, skal du blot klikke på ”tilmelding” på kurset på vores hjemmeside og svare nej til, at du er i job. Herefter skal du udfylde tilmelding. Husk at skrive kontaktoplysninger på din jobcentersagsbehandler i bemærkningsfeltet. Vi sørger efterfølgende for at sende aktuelle blanketter til dig, dit Jobcenter og A-kasse.

Du er altid velkommen til at kontakte Brit Godsk på telefon 72505244, hvis du har spørgsmål. 

Indkaldelse:

Ved tilmeldingen vælger du/din arbejdsgiver selv, om indkaldelsen til kurset skal sendes til enten dig eller din arbejdsgiver, ligesom du/din arbejdsgiver selv vælger, om indkaldelsen skal sendes pr. e-mail eller pr. post. Hvis der er valgt post, bliver indkaldelsen sendt til e-boks.

Undervisningsadresse

TECHCOLLEGE - Metalafdelingen
Sigrid Undstes Vej 3
9220 Aalborg ØstKontaktinformation
TECHCOLLEGE
Sigrid Undsets vej 3
9220 Aalborg Øst
Danmark

Berit Godsk Jensen
Telefon: +45 7250 5244


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.203