23948sdkhjf

Netværksledelse

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
20. august 2019

25. oktober 2019
Dit udbytte

Når du har gennemført modulet, kan du varetage ansvaret for ledelse og udvikling af netværk. Du lærer at analysere, hvordan netværk kan tilføre nye muligheder til din organisations opgaver og organisationsformer som fx teams.

Du bliver bedre til at:

  • Gennemskue netværkets muligheder
  • Planlægge netværksledelse og -organisering
  • Relatere indsamlet empiri om netværksledelse og -styring til opgaveløsning i din organisation
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Modulet er baseret på relevant viden og tendenser inden for feltet og inddrager løbende den nyeste viden fra forsøgs- og udviklingsarbejde. Det betyder, at du vil komme til at arbejde med opdateret viden som fundament for at arbejde med ledelse af projekter og projektorganiseringer. Du skærper din viden og praksis ved at arbejde såvel teoretisk som praksisorienteret.

Du arbejder med:

  • Ledelse og udvikling af netværk og netværksstyring
  • Udvalgte teorier, begreber og metoder om netværksledelse og -styring
  • Netværkets potentialer ift. opgaver og organiseringsformer
  • Planlægning og udmøntning af netværksledelse og -organisering
Læs hele beskrivelsen

Diplomuddannelsen i Ledelse er for dig, der ønsker at udbygge dine kompetencer til at varetage ledelsesopgaver i såvel offentligt som privat regi.

Undervisningen inddrager aktivt nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig som leder. Det sker bl.a. gennem en dynamisk vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Det er forventet, at du bidrager aktivt i undervisningen ved at inddrage problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din ledelsespraksis. Desuden skal du arbejde med at forankre læring og refleksion i din ledelseskontekst.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig reel mulighed for at opnå nye perspektiver på dit lederskab. Samtidig giver det dig konkrete handlemuligheder i forhold til at arbejde med netværksledelse.

For at blive optaget på Diplomuddannelsen i Ledelse skal du have:

  • En relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU)
  • Mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.312