23948sdkhjf

Almen fødevarehygiejne

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
17. december 2019

19. december 2019
22. januar 2020

24. januar 2020
11. februar 2020

13. februar 2020
3. marts 2020

5. marts 2020
17. marts 2020

19. marts 2020
1. april 2020

3. april 2020
21. april 2020

23. april 2020
28. april 2020

30. april 2020
12. maj 2020

14. maj 2020
27. maj 2020

29. maj 2020
17. juni 2020

19. juni 2020
30. juni 2020

2. juli 2020
7. juli 2020

9. juli 2020
18. august 2020

20. august 2020
9. september 2020

11. september 2020
28. september 2020

30. september 2020
13. oktober 2020

15. oktober 2020
28. oktober 2020

30. oktober 2020
10. november 2020

12. november 2020
24. november 2020

26. november 2020
AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 372,00 Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg. Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne. Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.



Kontaktinformation
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
Danmark

Anette Klinge Thygesen
Telefon: +45 79140322
Fax: +45 79140300


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.23