23948sdkhjf

Koordinering og samarbejde i beskæftigelsesindsatsen

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
20. august 2019

20. november 2019
Dit udbytte

En udfordring i den aktuelle beskæftigelsesindsats er, at det er vanskeligt for mange borgere at navigere i det offentlige system. Og det tværgående samarbejde omkring borgeren, mellem beskæftigelsesindsatsen og andre velfærdsområder, kan være svært at facilitere. Når du har gennemført modulet, har du fået styrket dine kompetencer i at understøtte borgerens vej gennem systemet, og dermed kvalificere den helhedsorienterede indsats.

Du bliver bedre til:

  • At koordinere borgerforløb
  • At etablere og udvikle tværgående samarbejde
  • At facilitere møder med borgere og samarbejdspartnere
  • At skabe sammenhæng mellem mål og indsats for borgeren
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Du kommer til at arbejde med:

  • Metoder og redskaber til at planlægge og koordinere indsatsen sammen med borgeren.
  • At analysere, vurdere og udvikle de organisatoriske rammer for dit arbejde.
  • Tværgående arbejde med udgangspunkt i borgerens behov og forudsætninger.
  • Fagligt tilrettelæggelse og iværksætter koordinering samt samarbejde mellem beskæftigelsesindsatsen og andre velfærdsområder.
  • Håndteringen af rollen som koordinator, sagsansvarlig og mødeleder i forskellige arbejdssituationer.
Læs hele beskrivelsen

Modulet er for relevant dig, der arbejder med beskæftigelsesrettet indsats og gerne vil udvikle dine kompetencer inden for koordinering og samarbejde.

Du vil opleve, at undervisningen er tilrettelagt som et samspil mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion, hvor du aktivt får mulighed for at inddrage eksempler fra din hverdag. Undervisningen har fokus på at være praktisk anvendelig – det giver dig reel mulighed for at tilegne dig nye handlemuligheder i tilrettelæggelsen og udviklingen af dine koordinerende opgaver.

Eksamensform:

Kombinationsprøve: Mundtlig prøve kombineret med case.

En case er en kortere, deskriptiv tekst, der skildrer en relevant situation eller et forløb fra praksis. Ved den mundtlige prøve kommenterer og uddyber den studerende sin case og viser gennem anvendelse af relevante teorier og undersøgelser sin evne til at analysere praksis. Der perspektiveres i forhold til handlemuligheder i praksis.

Intern censur.

Du skal have en kort eller mellemlang videregående uddannelse fx en professionsbachelor, en bachelor eller en relevant videregående voksenuddannelse. Samtidig skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Opfylder du ikke ovenstående krav, kan du også blive optaget på dine realkompetencer, hvis de anerkendes som svarende til adgangsbetingelserne. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.335