23948sdkhjf

Grundlæggende køleteknik 1 - principper

I alt DKK 3.950 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
3. september 2019

3. september 2019

Få styr på de grundlæggende køletekniske forhold på denne effektive og lærerige kursusdag. Her får du den grundlæggende teoretisk viden om et køleanlægs funktion og opbygning, således, at du bl.a. bedre kan vurdere mulighederne for energibesparelser.Der er deltagerrabat til medlemmer af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening, AKB – se nederst på tilmeldingssiden.
På kurset får du en indføring i teoretiske dele af den grundlæggende køleteknik for et- og totrinskøleanlæg. Hovedvægten er lagt på de vigtigste hovedkomponenter og systemprocesser. Grundlæggende muligheder for energibesparelser på køleanlæg gennemgås og eksemplificeres. Kursets mål er at give dig en grundlæggende teoretisk viden om et køleanlægs funktion og opbygning, så du bl.a. bedre kan vurdere mulighederne for energibesparelser.

Bemærk: Når du har deltaget i dette kursus, kan du med fordel fortsætte på kurset: "Grundlæggende køleteknik 2 - hands-on"., som starter dagen efter dette.

Udbytte
Indføring i teoretiske dele af den grundlæggende køleteknik for et- og totrinskøleanlæg
Viden om og forklaring af de vigtigste hovedkomponenter og systemprocesser i køleanlæg
Forståelse for - og øvelse i anvendelse af - h,log-p-diagrammet til beregning af køletekniske processer
Gennemgang af muligheder for energibesparelser på køleanlæg.
Deltagerprofil
Kurset er tilrettelagt for personer med begrænset viden om - eller erfaring med - køleanlæg. Kurset henvender sig også til personer, der arbejder med drift af køleanlæg samt brugere og ejere af køleanlæg, energirådgivere og medarbejdere i kølefirmaer.

Underviser
Svenn Hansen er leder af uddannelsesaktiviteterne i Center for Køle- og Varmepumpeteknik på Teknologisk Institut. Han har mere end 25 års erfaring på køleområdet og er en meget erfaren underviser.

Indhold
Kølekredsløbet med tryk, temperatur etc.
Kølemidler og h,log-p-diagrammet
Systemkomponenter og deres funktion
Anlægstyper; ét- og totrinsanlæg
Demonstrationer på anlæg i drift
Energibesparelser med eksempler.
Undervisningen veksler mellem teoretisk gennemgang, diskussioner og erfaringsudveksling med begrænset indhold af praktiske demonstrationer og træning.

Undervisningsadresse

Aarhus
Teknologiparken
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Telefon 72 20 20 00
Telefax 72 20 10 19
info@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.207