23948sdkhjf

1-dages kursus om installation, service og vedligehold af varmepumper

I alt DKK 3.590 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
14. maj 2019

14. maj 2019

Dette 1-dags kursus i varmepumpeteknik er for dig, som installerer, servicerer og vedligeholder varmepumpeinstallationer. Til daglig arbejder du med at installere og montere varmepumpeinstallationer og er fx VVS’er, montør eller servicetekniker. Dette kursus styrker din viden i forhold til at sikre fejlfrie og energieffektive varmeinstallationer.
Hvorfor deltage?
På kurset øger du dine kompetencer i forhold til at installere, indregulere, servicere og vedligeholde fejlfrie varmepumpeinstallationer, så varmepumpen kører så energieffektivt som muligt sammen med husets varmeanlæg.

Indhold
Kurset er tilrettelagt med henblik på at give kursisten større mulighed for at undgå typisk forekommende fejl og omkostningskrævende problemer i forbindelse med udførelse af installation, service og vedligehold, så der i højere grad kan arbejdes med fejlfri varmepumpeinstallationer med høj energieffektivitet for det samlede opvarmningssystem.

Varmepumpen som varmekilde samt tekniske forhold i et varmepumpekredsløb
Varmepumpeprodukter og optimal installation, drift og vedligehold
Undgå ofte forekommende fejl og problemer ved jordvarme, luft/vand, herunder:
Installation af jordslanger og udedele
Tilslutning til varmeanlæg
Indregulering af varmeanlæg for energieffektiv drift
Cirkulationspumpe, flow, termostater og rørstørrelser
Styringsautomatik og varmekurver


Undervisere
Undervisere er teknikumingeniør Svenn Hansen og ingeniør Svend Vinther Pedersen, der begge er specialister i køle- og varmepumpeteknik og ansat på Teknologisk Institut.

Send til en kollega

0.178