23948sdkhjf

Uddannelse som fagentrepriseleder (TEKNIQ)

I alt DKK 43.780 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
27. februar 2019

13. juni 2019

– den operationelle projektlederuddannelse.

Fagentrepriseopgaverne er under stigende pres og skal løftes inden for nogle meget skarpe rammer – juridisk, økonomisk og akkordmæssigt – og ”manglende takt i paraden” fra de andre fag kræver konstant justering og tilpasning. 

Dette stiller store krav til dynamisk planlægning, præcis styring og engageret ledelse for at kunne omsætte det kalkulerede dækningsbidrag til flotte økonomiske resultater. Kompetent projektledelse er således en afgørende faktor.

Hvem bør deltage?
Overmontører og projektledere, der udøver ledelsesfunktionen i fagentrepriser op til ca. kr. 15 mio.

Uddannelsens indhold
Uddannelsen, der er tilrettelagt som et ambitiøst udviklingsforløb for den operationelle projektleder, tilbyder en sammenhængende tilgang til projektledelse. Vi tager udgangspunkt i de mest aner-kendte og gennemtestede arbejdsmetoder inden for projektledelse af entrepriser - og arbejder på uddannelsen med specialudviklede koncepter, målrettet de arbejdsbetingelser, der er for el- og vvs-branchen.

Uddannelsens 6 moduler følger udførelsen af et entrepriseprojekt fra start til slut. Vi går i dybden med planlægning, styring og ledelse af fagentrepriser og det krævede samspil herimellem. Deltagerne modtager sparringssamtale på egen personprofil og arbejder, parallelt med uddannelsen, med at prøve metoder og værktøjer af på eget projekt eller delprojekt. Deltageren udarbejder afslutningsvis implementeringsplan for egen fremtidig projektledelse.

Modul 1: Projektgrundlaget
Modul 2: Projekttilrettelæggelse og samarbejde
Modul 3: Projektledelse og produktivitet
Modul 4: Projektgennemføring og lønsomhed
Modul 5: Afslutning og problemløsning
Modul 6: Projektoptimering

Form
På de 6 moduler á 2 dage kombineres undervisning, træning og erfaringsudveksling med fokus på aktiv involvering og praktisk læring. Indholdet er tilrettelagt med vægt på variation i arbejdsformen og med afsæt i deltagernes egen dagligdag og behov. Formen er inspirerende og udfordrende med konkrete oplæg på ledelsesmetoder og -redskaber i en nærværende dialog, hvor udbyttet er i centrum. Der skal forventes hjemmearbejde, som en integreret del af uddannelsen.

Eksamen
Uddannelsen er nu med en eksamen, som består af en kombination af opgaver og videnstests, samt en afsluttende plan for egen fremtidig projektledelse.

For at sikre det størst mulige hensyn til deltagernes arbejde og job, er eksamensopgaver og -tests fordelt ud på hele uddannelses-forløbet. Der er således små videnstests på alle modulerne, og eksamensopgaverne løses som hjemmearbejde, hvor det passer den enkelte bedst. Disse opgaver er alle praksisopgaver, hvor uddannelsens centrale metoder og værktøjer ”prøves af” på eget projekt eller delprojekt.

Ligeledes kan den afsluttende plan for egen fremtidig projektledelse, der beskriver, hvordan det lærte fra uddannelsen vil blive bragt i spil fremadrettet, afleveres indenfor 2 måneder efter sidste modul.

Deltagerens udbytte:

» styrket i projektgranskning og risikostyring
» styrket i planlægning og styring
» styrket i kommunikation og samarbejde
» styrket i entrepriseret og forhandling
» styrket i projektoptimering
» styrket i lederrollen – personen, ansvaret, lederskabet

Undervisningsadresse

Uddannelsen består af i alt 10 dages undervisning fordelt på 5 moduler á 2 dages internat, en e-learning sessions, samt individuel sparringssamtale. Alle moduler afvikles fra første dag kl. 9.15 til anden dag kl. 16.00.

Modul 1: Projektgrundlaget
27-28. februar 2019 - Comwell Sorø Storkro

Modul 2: Projekttilrettelæggelse og samarbejde
08-09. april 2019 - Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

Modul 3: Projektledelse og produktivitet
Maj 2019: E-learning

Modul 4: Projektstyring og lønsomhed
14-15. maj 2019 - Comwell Roskilde

Modul 5: Afslutning og problemløsning
19-20. juni - Scandic Silkeborg

Modul 6: Projektoptimering
21-22. august 2019 - Hotel Koldingfjord

Individuelle samtaler:
12. og 13. juni 2019

Vi opfordrer dig til at kontakte os og få en dialog om, hvorledes uddannelsen imødekommer dine behov. Vi står altid til rådighed for personlig rådgivning for at sikre, at du og din virksomhed får det bedst mulige udbytte.

Ring til TEKNIQs Udviklingsafdeling på telefon: 4343 6000.

Send til en kollega

0.26