23948sdkhjf

Ledelse af samskabelsesprocesser

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
28. januar 2020

3. april 2020
Dit udbytte

Når du har gennemført modulet, er du i stand til at lede samskabelsesprocesser på tværs af fagprofessionelle, borgere, frivillige og andre aktører.

Du bliver bedre til at:

  • Lede løsningsorienterede processer i og på tværs af velfærdsorganisationer
  • Analysere og vurdere medborgerskabstænkning ift. egen organisation
  • Identificere behov for kompetenceudvikling ift. tværgående samskabelse
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Modulet er baseret på relevant viden og tendenser inden for feltet og inddrager løbende den nyeste viden fra forsøgs- og udviklingsarbejde. Det betyder, at du vil komme til at arbejde med opdateret viden som fundament for at arbejde med ledelse af samskabelsesprocesser. Du skærper din viden og praksis ved at arbejde såvel teoretisk som praksisorienteret.

Du arbejder med:

  • Ledelse af tværgående samskabelsesprocesser og løsningsorienterede processer
  • Medborgerskabets samfundsmæssige og organisatoriske udviklingstræk
  • Ledelse af og motivation hos frivillige i samspil med ansatte medarbejdere
  • Medborgerskabstænkning i egen kontekst
Læs hele beskrivelsen

Diplomuddannelsen i Ledelse er for dig, der ønsker at udbygge dine kompetencer til at varetage ledelsesopgaver i såvel offentligt som privat regi.

Undervisningen inddrager aktivt nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig som leder. Det sker bl.a. gennem en dynamisk vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Det er forventet, at du bidrager aktivt i undervisningen ved at inddrage problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din ledelsespraksis. Desuden skal du arbejde med at forankre læring og refleksion i din ledelseskontekst.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig reel mulighed for at opnå nye perspektiver på dit lederskab. Samtidig giver det dig konkrete handlemuligheder i forhold til at kunne lede samskabelsesprocesser.

For at blive optaget på Diplomuddannelsen i Ledelse skal du have:

  • En relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU)
  • Mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg

Send til en kollega

0.316