23948sdkhjf

Pædagogisk ledelse

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
28. januar 2020

3. april 2020
Dit udbytte

Når du har gennemført modulet, er du i stand til at initiere og lede læreprocesser med henblik på udvikling og fornyelse af læringsmiljøer og pædagogisk praksis.

Du bliver bedre til at:

  • Analysere, vurdere og reflektere over situationer og forhold, der vedrører skabelse af pædagogisk ledelse, fornyelse af læringsmiljøer samt iværksættelse af handlingstiltag
  • Håndtere faglige og organisatoriske udfordringer i forbindelse med at udvikle og styrke en læringscentreret kultur og den pædagogiske praksis
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Modulet er baseret på viden og tendenser inden for feltet og inddrager løbende den nyeste viden. Det betyder, at du vil komme til at arbejde med opdateret viden som fundament for at implementere nye perspektiver i dit lederskab. Du styrker dine kompetencer og praksis ved at arbejde såvel teoretisk som praksisorienteret.

Du arbejder med:

  • Ledelse af læreprocesser
  • Teorier og metoder om uddannelse i et foranderligt samfund
  • Skabelse, udvikling og fornyelse af læringsmiljøer og pædagogisk praksis
  • Håndtering af faglige og organisatoriske udfordringer ift. pædagogisk ledelse
  • Udvikling og styrkelse af en læringscentreret kultur
Læs hele beskrivelsen

Diplomuddannelsen i Ledelse er for dig, der ønsker at udbygge dine kompetencer til at varetage ledelsesopgaver i såvel offentligt som privat regi.

Undervisningen inddrager aktivt nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig som leder. Det sker bl.a. gennem en dynamisk vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Det er forventet, at du bidrager aktivt i undervisningen ved at inddrage problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din ledelsespraksis. Desuden skal du arbejde med at forankre læring og refleksion i din ledelseskontekst.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig reel mulighed for at opnå nye perspektiver på dit lederskab. Samtidig giver det dig konkrete handlemuligheder i forhold til dine professionelle relationer som leder.

For at blive optaget på Diplomuddannelsen i Ledelse skal du have:

  • En relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU)
  • Mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.357