23948sdkhjf

HR som strategisk partner - 29.-30. oktober 2019

I alt DKK 7.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Nyborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

HR har aldrig været vigtigere og HR’s bidrag til den strategiske proces aldrig mere nødvendig. På kurset ”HR som strategisk partner” sætter vi fokus på, hvordan HR kan styrke sin strategiske rolle i organisationen og gennem sin særlige HR-optik sætte fokus på væsentlige strategiske udfordringer og muligheder for virksomheden.

Som ansvarlig for HR-funktionen har du dybdegående viden om din virksomhed. Du kender virksomheden, virksomhedens omgivelser, kunderne og øvrige stakeholders i virksomheden. Det er et værdifuldt grundlag for strategiske beslutninger, og med dig som strategisk partner kan du med afsæt i din stærke HR-faglighed tilbyde nye og anderledes perspektiver til de strategiske drøftelser, således at vigtig HR-viden fra starten er en del af strategien.

På kurset går vi i dybden med, hvordan du som ansvarlig for HR-funktionen kan understøtte forretningen og skabe bæredygtig værdi for virksomheden. Vi giver dig viden om, hvilke dynamikker der kan være i ledergruppen, og hvordan du kan håndtere dem for at hjælpe virksomheden med at vinde. Vi undersøger, hvordan kultur kan påvirkes og diskuteres i ledergruppen og giver dig redskaber til at hjælpe til realistiske og strategiske mål, hvor HR’s bidrag er integreret.

Pris

DI-Medlem 7.800 kr
Ikke-medlem 9.360 kr
Prisen er ekskl. moms og inkluderer overnatning og forplejning.

Undervisningsadresse

DI's Konferencecenter Gl. Vindinge
Gl. Vindingevej 17A
5800 Nyborg

Send til en kollega

0.172