23948sdkhjf

Bestyrelsens arbejde

I alt DKK 24.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Nyborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

På bestyrelsens arbejde lærer du at tackle mange af de situationer, som du vil opleve i dit bestyrelsesarbejde. Du får større sikkerhed og gennemslagskraft, og du bliver sikker i din rolle med dine pligter og dit ansvar.

Vi giver dig et indblik i alle de opgaver, en bestyrelse arbejder med, så du til enhver tid kan varetage virksomhedens interesser. Kurset er for bestyrelsesmedlemmer, hvad end de er valgt på generalforsamlingen eller udpeget af medarbejdere.

I al holdsport drejer det sig om at vinde. For at vinde er det afgørende, at alle på holdet kender spillets regler og har en fælles, ensartet tilgang til, hvordan de spiller sammen på banen. Som bestyrelsesmedlem er det vigtigt, at du har et overblik over opgaverne, har den gode kontakt til de vigtige spillere uden for virksomheden og kender til dine rettigheder, pligter og dit ansvar.

På kurset giver vi dig den nødvendige indføring i, hvordan du som bestyrelsesmedlem bidrager mest muligt til arbejdet. Vi går blandt andet i dybden med regnskabsforståelse, jeres samarbejde med direktionen, etik i bestyrelsesarbejdet og meget mere. Vi lærer dig om dine rettigheder, pligter og dit ansvar, og hvordan du skaber allermest værdi for virksomheden.

Undervisningsadresse

DI's konferencecenter Gl. Vindinge
Gl. Vindingevej 17A
5800 Nyborg

Send til en kollega

0.157