23948sdkhjf

Bliv VE-godkendt af Energistyrelsen

I alt DKK 6.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Høje-Taastrup Kommune
Periode(r)
2. september 2019

13. september 2019

Salget af varmepumper vokser kraftigt i disse år. Samtidig er der et stort fokus på kvalitet i installationerne. VE-godkendelsesordningen, der er det statslige blå stempel til virksomheder, der arbejder med varmepumper, har derfor aldrig været vigtigere.

I samarbejde med Teknologisk Institut og Københavns Erhvervsakademi gennemføres til september et forløb, så man kan blive optaget i VE-godkendelsesordningen. Det betyder bl.a., at Energistyrelsen markedsfører virksomheden på SparEnergi.dk, og virksomheden kan markedsføre sig som VE-godkendt og bruge Energistyrelsens officielle logo på biler, i brochurer og hjemmeside mv.

Forløbet er bygget op omkring tre dele:

  • Kursus over 4 dage hos Teknologisk Institut i Taastrup den 2/9, 6/9, 10/9 og 13/9
  • Mundtlig prøve, som gennemføres 17/9. Prøven kan evt. gennemføres via internettet
  • Tilpasning af jeres KLS eller ISO 9001 som TEKNIQ Arbejdsgiverne hjælper med efter bestået prøve

Umiddelbart efter gennemført forløb kan din virksomhed optages på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder. TEKNIQ Arbejdsgiverne hjælper jer igennem hele forløbet, så I ikke skal bruge unødvendig tid på papirarbejde.

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du leve op til følgende krav:

  • Du skal have en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
  • Du skal have minimum 2 års relevant erhvervserfaring

Tilmelding
Tilmelding skal ske 2 steder. Dels på tekniq.dk således at vi kan forberede din optagelse i VE-godkendelsesordningen, og dels hos Københavns Erhvervsakademi for selve kurset via dette link

Få tilskud
Kurset koster 6.500 kr. uden tilskud. Der er to måder at få tilskud på:

  • For deltagere, der ikke er installatører, er det muligt at få tilskud til deltagelse i kurset og tabt arbejdsfortjeneste. Tilskud kan ansøges automatisk i forbindelse med tilmelding til kurset hos Københavns Erhvervsakademi.
  • For installatører er det muligt at få tilbagebetalt kursusgebyret. Det er en forudsætning for tilbagebetalingen, at man er medlem af VE-installatør, og at man efter kurset bliver optaget på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder. Skriv til Troels Hartung trh@tekniq.dk for at aftale nærmere om dette. Det er muligt at melde sig ind i VE-Installatør i forbindelse med kurset.

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte energipolitisk konsulent i TEKNIQ Arbejdsgiverne Troels Hartung på trh@tekniq.dk.

Københavns Erhvervsakademi tager sig af det praktiske og kan kontaktes på telefon 4646 0500.

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
Høje Taastrup
2630 TaastrupKontaktinformation
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup || Magnoliavej 2-4, 5250 Odense SV
2600 Glostrup/Odense
Danmark

Janus Sejersen Laursen
Telefon: +45 77411583
Fax: +45 43432103


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.315