23948sdkhjf
Del siden
Kursus

MagiCAD Schematics (principdiagrammer)

Periode(r)
Løbende optagelse

På kurset opbygges et principdiagram og komponenterne i principdiagrammet linkes til komponenter i 3D modellen. Vi prøver at finde en komponent i 3D modellen, når den markeres i principdiagrammet og vice versa.  Egenskaber synkroniseres mellem 3D modellen og principdiagrammet. Således sikres at ObjektID er præcist det samme i principdiagrammet og 3D geometrien, samt at egenskaber hentes fra modellen til principdiagrammet.

Selvom MagiCAD har rigtigt mange symboler i internetdatabasen, prøver vi på kurset at oprette egne symboler og lægge dem i en firmaspecifik symbolfil, som vores kolleger kan tilgå og udbygge. Symbolerne lægges også i projektets dataset, så de kan ses i MagiCAD’s symbol palette og bruges på projektet.

Kursusform er et onlinebaseret ”classroom”-kursus, hvor du sidder på din arbejdsplads eller derhjemme med egen PC i et virtuelt classroom, og således sammen med de andre deltagere diskuterer og løser opgaver. Der vil på kurset blive udleveret kursusmateriale til støtte for undervisningen og til efterfølgende brug efter endt kursus

 

Målsætning

Formålet med dette kursus er at introducere brugeren for MagiCAD Shematics, så du kan linke komponenter i din 3D model sammen med komponenter i dine principdiagrammer.

 

Forudsætninger

Kendskab til Microsoft Windows på brugerniveau og erfaring med Autodesk Revit MEP og MagiCAD.

Eftersom dette kursus er fagspecifikt inden for området VVS-, og ventilations-projektering, er kendskab til dette område nødvendigt.

Sprog 

Dansk 


Varighed

3 timer - online med instruktør

 

Hovedpunkter

På kurset vil der bl.a. blive undervist i:

  • Oprettelse af diagrammer
  • Link mellem diagram og 3D geometri
  • Zoom mellem diagram og 3D geometri
  • Synkronisering af data mellem diagram og 3D geometri
  • Oprette egne symboler i MagiCAD

 

Videre forløb

  • Revit med MagiCAD Clash, BCF, Udsparinger
  • Revit med MagiCAD IFC Export
  • Revit med MagiCAD Mængdeudtræk  

 

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Undervisningsadresse

Online
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.047