23948sdkhjf

SBi-kursus: Skimmelsvampe i bygninger, 14. maj

I alt DKK 4.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
14. maj 2020

14. maj 2020

Kom med på dette kursus og lær at håndtere skimmelsvampe i bygninger.

Skimmelsvampevækst i bygninger er et udbredt problem i både boliger, kontorer, skoler og institutioner. Det er vigtigt at standse og fjerne væksten hurtigt. Skimmelsvampevækst kan være sundhedsskadelig for bygningens brugere og fugten, der er årsag til skimmelsvampevæksten, kan skade bygningen. Fugtproblemer går sjældent over af sig selv. De bliver typisk værre og værre, hvis man ikke griber ind. I en skimmelsvampesag bør årsagen, dvs. de fugtproblemer, der har forårsaget skimmelsvampene, altid afklares og afhjælpes, før skimmelsvampene fjernes. At håndtere skimmelsvampe i bygninger kræver indsigt i bl.a. undersøgelsesmetoder, mulige årsager til fugtproblemer, vurderingskriterier og udbedringsmetoder.

Kurset tager udgangspunkt i to kommende SBi-anvisninger om skimmelsvampe: En anvisning om undersøgelse og vurdering af skimmelsvampe i bygninger og en anvisning om renovering af bygninger med skimmelsvampe.

DU FÅR:

  • Viden om skimmelsvampevækst i bygninger og de mulige konsekvenser for bygningens brugere.
  • Kompetencer til at undersøge og vurdere skimmelsvampevækst i bygninger.
  • Indsigt i, hvordan man afklarer årsagen til skimmelsvampevæksten, bestemmer omfanget og vurderer den sundhedsmæssige risiko.
  • Viden om, hvordan man planlægger og gennemfører tiltag til at fjerne skimmelsvampene og forebygger ny skimmelsvampevækst.

UNDERVISERE:

De to kommende SBi-anvisninger om skimmelsvampe er inkluderet i prisen; en anvisning om undersøgelse og vurdering af skimmelsvampe i bygninger og en anvisning om renovering af bygninger med skimmelsvampe.

Kurset afholdes 14. maj 2020 kl. 9.00-16.00

Undervisningsadresse

SBi, Aalborg Universitet København
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.235