23948sdkhjf

Nedriveruddannelsen hold 16 modul 7

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
25. januar 2021

5. februar 2021
Nedrivning - Anv. af skærebrænder og plasmaskæring Skolefagkode: 49070
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1704,90 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1704,90 kr.

Målgruppe
Nedrivere og andre bygningsarbejdere, der har eller søger beskæftigelse inden for nedrivningsområdet. Deltagelse i kurset kræver, at deltagerne i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser, har uddannelsesbevis fra uddannelsen 44530 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk

Formål:
Du kan efter kurset anvende skærebrænder, vinkelslibere, plasmaskærerudstyr og andet relevant værktøj til nedskæring af stålkonstruktioner, samt udføre arbejdet iht. reglerne om "varmt arbejde". Du kan endvidere udføre arbejdet efter gældende regler under hensyn til arbejdsmiljø og sikkerhed, herunder egen og andres sikkerhed samt medvirke ved forebyggelsen af risikomomenter.

Indhold:
Deltageren kan: - Anvende skærebrænder, vinkelslibere, plasmaskærerudstyr og andet relevant værktøj til nedskæring af stålkonstruktioner, samt udføre arbejdet iht. reglerne om "varmt arbejde".- Udføre arbejdet med korrekt valg af dyse, optimal indstilling af ilt og gas samt korrekt indstilling af plasmaskærerudstyr. - Arbejde efter gældende regler under hensyn til arbejdsmiljø og sikkerhed, herunder egen og andres sikkerhed i forbindelse med arbejdets udførelse. - Medvirke i planlægning af arbejdets udførelse - Medvirke ved forebyggelsen af risikomomenter ud fra tilstrækkelig viden korrekt håndtering af trykflasker og udstyr til flammeskæring og de standarder, der beskrives med farverne på de anvendte trykflasker.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens HorsensKontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.27