23948sdkhjf

BUILD: Vådrum, 11. november

I alt DKK 4.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
11. november 2020

11. november 2020

Få den nyeste viden om, hvordan gulve, vægge og installationer udføres i vådrum, dvs. badeværelse, bryggers og vaskerum, så kravene i bygningsreglementet er overholdt, og der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader. Af samme grund har SBi-anvisningerne om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser. Dette kursus tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252.

DU FÅR:

  • Viden om hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.
  • Kendskab til vådrumszoner, belastningsklasser og valg af materialer, såsom membraner, fliser, fuger, tapet, isolering, etc.
  • Indsigt i korrekt opbygning af gulv- og vægkonstruktioner samt sikring af vandtætte overflader og fuger.
  • Viden om renovering af badeværelser.
  • Indsigt i udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer.

UNDERVISERE:

På kurset bliver du undervist af forfatterne til SBi-anvisning 252. Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på området, samt seniorforsker Martin Morelli, som er en af BUILD's yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

Med i deltagerbetalingen er SBi-anvisning 252 'Vådrum'.


 Kurset afholdes 30. septemberi København og  11. november i Aalborg

Undervisningsadresse

Aalborg Universitet
Thomas Manns Vej 23
9220 Aalborg

Send til en kollega

0.25