23948sdkhjf

Gør virksomheden klar til digitalisering - Installation

I alt DKK 3.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
10. november 2020

10. november 2020

De fleste virksomheder kan øge deres produktivitet og indtjening ved at digitalisere mange af deres arbejdsprocesser. Mange virk-somheder oplever imidlertid, at de slet ikke får tilstrækkeligt ud af deres digitale løsning. Ofte digitaliseres ineffektive og manuelle arbejdsgange eller man undlader at inddrage brugerne i implementeringen.
Så hvordan bliver virksomheden klar til digitalisering? På dette kursus ser vi på, hvordan virksomheden og medarbejderne forbereder sig til digitalisering. Hvad kan digitaliseres? Hvad kan vi opnå? Hvilke nye kompetencer er der behov for? Hvordan finder jeg den rigtige løsning?

Dette kursus har hovedvægt på forberedelserne til digitalisering af virksomheden. Hvordan omstiller man sig fra manuelle/analoge til digitale arbejdsgange, hvor nye rutiner tillæres? Hvad betyder digitalisering af arbejdsgange for kundekontakt, tilbudsgivning, planlægning, materialeindkøb, kvalitetskontrol, tidsregistrering og fakturering?

Kurset indeholder værktøjer til at skabe overblik over de nuværende arbejdsgange, risici og kompetencebehov i forbindelse med digitalisering. Målet er at blive mere præcis på virksomhedens behov for digitalisering.

Hvem bør deltage?
Kurset henvender sig til ejerledere, ledere og andre med ansvar for udvikling og drift af små og mellemstore virksomheder.

Kursusindhold

  • Skab overblik over nuværende arbejds-gange og installationsopgaver. Skal alt digitaliseres?
  • Optimer de vigtigste arbejdsgange, som fx ordreafgivelse, planlægning, indkøb, styring af leverancer samt fakturering, før digitaliseringen
  • Påvirkning af et digitaliseret procesflow
  • Krav til løsning og system
  • Huskeliste ved implementering og opkvalificering
  • Faldgruber og succeskriterier
  • Indsigt i økonomisk støtte gennem SMV:Digital

Form
Kurset er en kombination af undervisning og erfaringsudveksling med fokus på involvering og praktisk læring. Formen er inspirerende og udfordrende med en nærværende dialog, hvor udbyttet er i centrum.

Undervisningsadresse

Scandic Århus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus VKontaktinformation
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup || Magnoliavej 2-4, 5250 Odense SV
2600 Glostrup/Odense
Danmark

Flemming Nielsen
Telefon: +45 4343 6000
Fax: +45 43432103


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.25