23948sdkhjf

Økologi i den daglige madproduktion

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
20. august 2020

24. august 2020
Økologi i den daglige madproduktion Skolefagkode: 48775
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 378,00 kr.
Pris for ledige: 2039,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2039,75 kr.

Målgruppe
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Formål:
Du kan planlægge og producere økologiske måltider ud fra viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. Du kan endvidere anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte økologiske retter. Uddannelsens kompetencer kan opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.

Indhold:
- Du kan planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. - Du kan anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet. - Du kan anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider. Uddannelsens kompetencer opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.265