23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Ekspropriation, ledninger og gæsteprincippet i praksis

Periode(r)
Løbende optagelse

Der gennemføres dagligt ekspropriation til vidt forskellige formål, hvor især flytning af ledninger er en stadig stigende udfordring i anlægsarbejde.

Gæsteprincippet og ubetinget tilstedeværelsesret – hvad betyder det, og hvad er konsekvenserne? Hvis du er involveret i processen, bør du have kendskab til ekspropriationsret, ledningsret og gæsteprincippet. Her får du overblik over reglerne, og hvordan man takler de oftest forekommende problemstillinger med ekspropriation, ledninger og gæsteprincippet i praksis.

Dette nye kursus tager udgangspunkt i et konkret anlægsprojekt, som de juridiske problemstillinger kobles på. Derved bliver juraen relateret til den virkelige verden og deltagerne får viden, der er meget brugbar i hverdagen.

Kurset er opdelt i følgende tre faser:

FASE 1: Behovsafdækning

FASE 2: Juridisk afklaring

FASE 3: Rettighedserhvervelse

Målgruppe
Kurset er dig, der er involveret i ekspropriationsprocesser eller arbejder med ledningsret og f.eks. vej- eller planloven i praksis; du kan f.eks. være ansat i en kommune, et forsyningsselskab eller hos en offentlig anlægsmyndighed. Du er typisk jurist, landinspektør, projektleder eller rådgivende ingeniør. Forkundskab til ekspropriation, ledninger og gæsteprincippet er ikke nødvendigt.

Undervisere
Hanne Mølbeck, partner, Bech-Bruun advokatvirksomhed
Louise Heilberg, advokat, Bech-Bruun advokatvirksomhed

Underviserne på kurset, Hanne Mølbeck og Louise Heilberg, har arbejdet med ekspropriation og ledninger i mere end 20 år. De er blandt landets førende eksperter på områderne og har været med til at skrive bøgerne ”Ekspropriation i praksis” og ”Vejloven med kommentarer”. Hanne og Louise, som har undervist i bl.a. ekspropriation, ledninger og gæsteprincippet i mange år, har sammensat et kursus, der består af de elementer, som er vigtigst i praksis.Program, pris og tilmelding på Nohrcons hjemmeside her:

Ekspropriation, ledninger og gæsteprincippet i praksis


Tilmeld 3 betal for 2 - indtil 6 uger før!

 

Se alle Nohrcons arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Udbud, og Personlig udvikling på:

www.nohrcon.dk

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Undervisningsadresse

Afholdes løbende i København
Københavns Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047