23948sdkhjf

Risikofaktorer og styring af dem

I alt DKK 3.950 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
11. maj 2021

11. maj 2021

Her får du et kursus målrettet dig, som måske ikke har arbejdet så meget i fødevarebranchen eller som ikke

har det store kendskab til risikofaktorer i fødevareindustrien.

Kurset er et basiskursus i de mest almindelige risikofaktorer, som forekommer i vores fødevarer.

Kurset gennemgår styrende foranstaltninger, som forebygger og reducerer risikofaktorerne, så

fødevarerne bliver sikre at indtage. HACCP-principperne gennemgås kort med fokus på HACCP

teamets arbejde.

Kurset henvender sig til personer med begrænset viden om fødevarerisikofaktorer og hvordan disse

styres.

Du får et basiskursus i de væsentligste kemiske, fysiske og biologiske fødevarerisikofaktorer samt

deres sundhedsskadelige virkning.

Du får viden om styrende foranstaltninger til at forbygge og reducere fødevarerisikofaktorer.

Undervisningsadresse

Agro Food Park 13, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.14