23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Driftskontinuitet til kritiske applikationer: Intelligent Power Platform optimerer Deep Dive

Periode(r)
Løbende optagelse

Mangler du overblik over Eatons Intelligent Power Platform? Så fortvivl ikke! Eaton inviterer på webinar om Eatons IPM-software, hvor du kan få svar på de mest essentielle spørgsmål, og få kyndig vejledning i, hvordan du kan blive en datacenter-wizard.

Eaton Intelligent Power Manager (IPM) er Eatons løsning på driftskontinuitet og -effektivitet til moderne IT-arkitekturer, og kan være løsningen til holde driften i gang i kritiske applikationer.
Dette webinar er en overbygning af vores første webinar i samme webinarserie, som var en introduktion til IPM og dets muligheder. Nu kan du blive endnu klogere på softwaren, og denne gang vil du blive præsenteret for hvordan du kan automatisere beskyttelsen af din infrastruktur, forbedre driftskontinuitet og hvordan du beskytter vigtige data. 

Vil du have dybere indsigt i IPM og dets mange muligheder? Så tilmeld dig vores gratis webinar og bliv klogere!

Vi har inviteret vores Eaton eksperter Eric Verkleij og Jose Rodriguez indenfor, som vil give et indblik i Eaton Intelligent Power Platform og dets mange muligheder. Derudover vil du få svar på de mest essentielle spørgsmål i forbindelse med softwaren. 


Webinaret afholdes på engelsk, og som altid er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Webinaret er en del af en webinarserie vedrørende UPS og Eaton Intelligent Power Manager (IPM), og dette webinar er  andet ud af tre webinarer. 

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

IMT
Ida Marie Topholm
idamarietopholm@eaton.com

Undervisningsadresse

Gratis webinar, online Dato: 19 maj Tidspunkt: 09.00-10.00
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.109