23948sdkhjf

Træbyggeri - Design og konstruktion

I alt DKK 18.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Middelfart Kommune
Periode(r)
27. februar 2023

21. marts 2023

Træ er et fornybart bæredygtigt byggemateriale. Bygninger i træ kan let transformeres, er vedligeholdsvenlige, nemme at adskille og genanvendelige.

Dette, kombineret med, at byggebranchen står over for en revolution på grund af stigende muligheder for CNC-skæring, robotteknologi og digital 3D-produktion, udvider mulighederne for træ som det foretrukne byggemateriale til fremtidens byggeri. Ydermere er der effektiviseringsgevinster at hente i form af højere byggeproduktivitet, større præcision, bedre logistik og lynhurtige samlemetoder.

Modul 1: Introduktion til træbyggeri i praksis
På modul 1 får du en grundlæggende indføring i træbyggeri, med viden om og eksempler på såvel historiske som nye anvendelsesmetoder, brancheområder, forarbejdning, industrialiserede byggesystemer og samlemetoder, brandbeskyttelse, konstruktiv træbeskyttelse samt klima- og miljøforhold.

 Modul 2: Konstruktion & design med CLT og limtræ
Krydslamineret træ (CLT) og limtræ er innovative byggesystemer, som dels kan øge produktiviteten i byggeriet, dels nedbringer en bygnings CO2-emmission. Systemerne giver ydermere større designfleksibilitet, hurtig installation, mindre affald og stor vægtreduktion i forhold til traditionelle byggeprojekter med hovedkonstruktioner i beton. Især forventninger om skærpede miljøkrav til byggerier og bygninger i EU, har skabt øget fokus på CLT og limtræ som bygge- og konstruktionssystemer.

 

Undervisningsadresse

Fjelsted Skov, EjbyKontaktinformation
Molio

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark

Dorte Persson
Telefon: +45 70120600


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.25