23948sdkhjf

Archicad Summer Camp – 2 dages undervisning for praktikanter og studerende

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
9. august 2022

10. august 2022

9. – 10. august afholder Graphisoft Center Danmark Archicad Summer Camp, der er 2 dages sommerskole for studerende med fokus på Archicad.  

Archicad Summer Camp henvender sig til studerende, der læser til arkitekt, landskabsarkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller en anden af byggeriets uddannelser. Det faglige indhold er et grundkursus i Archicad, BIMcloud og BIMx, hvor der også er oplæg fra byggebranchens aktører og mulighed for masser af hygge og netværke med andre studerende.

For studerende på byggeriets uddannelser
Skal du i praktik på en tegnestue, som benytter Archicad, er det oplagt at deltage i Archicad Summer Camp. Eller har du lige taget afgang og vil øge dine jobmuligheder, giver det ligeledes god mening at deltage i Archicad Summer Camp, da du eller din kommende arbejdsgiver kan få 30% rabat på den første Archicad-licens – Så kommer du øverst i bunken af ansøgninger ;-)

Undervisning i Archicad og inspirerende oplæg
I løbet af to dage lærer du de grundlæggende funktioner i Archicad, så du selv kan arbejde videre med projekter på dit praktiksted eller på dine projekter på studiet.

Du bliver blandt andet introduceret til:

  • Skitsering og volumenstudier
  • Visualisering af 3D-modellen
  • Projektering og detaljetegninger
  • Mængdeudtræk og styklister
  • Udveksling via PDF, DWG og IFC
  • LAND4
  • DesignLCA

Programmet for begge dage består af undervisning fra kl. 09.00 – 16.00 efterfulgt af forskellige oplæg og mulighed for at hænge ud og netværke efterfølgende. Vi offentliggør et detaljeret program på et senere tidspunkt.

Frokost og drikkevarer er inkluderet begge dage, og Archicad Summer Camp afholdes hos GRAPHISOFT Center Danmark i København.  Du skal selv medbringe computer med den gratis studieversion af Archicad.

Download studieversionen hér → 

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via knappen nedenunder.

Bemærk, at der er begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Undervisningsadresse

Rentemestervej 62
2400 Kbh NV

Send til en kollega

0.219