23948sdkhjf
Del siden
Kursus

MagiCAD IFC Export

Periode(r)
Løbende optagelse

Dette onlinekursus giver et indblik i, hvordan man anvender Revit til IFC export.

Der er kommet flere og flere krav til, hvad en IFC skal indeholde. Det kan være krav til indholdet samt strukturen i selve IFC-filen. Derfor vil dette kursus guide dig igennem de væsentlige muligheder for at håndtere IFC export fra Revit samt indstillingerne i værktøjerne, således at kravene kan overholdes.

Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive undervist på baggrund af præsentationer, som vil blive udleveret til støtte for undervisningen og til brug efter endt kursus.

 

Målsætning

Formålet med dette kursus er at introducere forskellige metoder til opsætning af MagiCAD samt parametre til at kunne overholde IFC krav.

 

Forudsætninger 

 Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i MagiCAD på Revit, svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer.

 

Sprog 

Dansk 

 

Varighed 

3 timer - online med instruktør

 

På dette online kursus vil der bl.a. blive undervist i:

  • Opsætning af IFC mapping.
  • Eksportere ønskede parametre.
  • Opsætning af Batch-eksport

 

Videre forløb

Revit med MagiCAD Clash, BCF, Udsparinger.
Revit med MagiCAD Mængdeudtræk.
Revit med MagiCAD Parameters,Tags,Parameter copy.

 

 

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Undervisningsadresse

Online
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.047