23948sdkhjf
Del siden
Kursus

MagiCAD og NTI TOOLS Opsætning af kvalitetssikring

Periode(r)
Løbende optagelse

På dette onlinekursus opsætter vi view templates med filtre til kvalitetssikring af vores VVS og ventilationsmodel. Kvalitetssikringen tager udgangspunkt i resultater af MagiCAD’s beregninger og vi anvender blandt andet NTI TOOLS Parameter Copy til at udregne om radiatorerne er for små og om indtastet samtidighed andre steder i modellen har indvirkning på luftmængden i kanaler.
I kursusmaterialet er der opgaver, med detaljerede beskrivelser af hvordan syv forskellige view templates til kvalitetssikring oprettes, samt hvordan Parameter Copy kan anvendes til at udregne værdier som er nødvendige i kvalitetssikringen. Herudover opretter vi tasks som vi kopierer imellem projekter.
Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive undervist på baggrund af en powerpoint som vil blive udleveret til støtte for undervisningen og til brug efter endt kursus.

Målgrupper
Formålet med dette kursus er blive inspireret og klædt på til at lave kvalitetssikring med MagiCAD og NTI TOOLS

 

Forudsætning 

Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i MagiCAD på Revit, svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer.

 

Sprog

dansk 

 

Varighed 

3 timer - online med instruktør

 

På dette online kursus vil der bl.a. blive undervist i:

Update parameters
Oprette egne tags og bruge tag tool
Sammensætte parameters med Merge parameters

 

Videre forløb:

▪ Revit med MagiCAD Clash, BCF, Udsparinger.
▪ Revit med MagiCAD IFC Export.
▪ Revit med MagiCAD Mængdeudtræk

 

 

Mere information

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

SMA
Sharron M. Armstrong
sma@nti.dk

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.047