23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Revit NTI Route dimensioner og skitser føringsveje - Online

Periode(r)
Løbende optagelse

NTI ROUTE – skab plads til installationerne i tide.

Dette kursus er for dig der, på et tidligt tidspunkt i projekteringen, skal planlægge hvor hovedføringer for bygningsinstallationerne skal placeres.

På kurset lærer du hvordan du med NTI ROUTE kan indfri kravene fra Ydelsesbeskrivelse 2018 og du får indføring i en optimeret projektering i de første faser af projektet.

Du skaber generiske pladsreservationer i projektet for efterfølgende at øge detaljeringsgraden og genanvende de første skitser, når du ud fra dem skaber kanaler, rør og kabelbakker.

Du får en metode til bestemmelse af skaktstørrelser og generelle pladskrav i projektet og en metode til effektivt at kommunikerer disse ud til relevante projektdeltagere.

Udgangspunktet er delvist en Revit model fra arkitekten men vi arbejder også med hvordan vi kan deltage kvalificeret inden arkitekten når så langt – med input omkring pladskrav.

Medbring gerne relevant projekt som du arbejder med eller skal i gang med i den kommende tid.

Målsætning
Efter endt kursusforløb vil du kende værktøjet NTI ROUTE og kunne deltage kvalificeret i bestemmelse af pladskrav på et tidligt tidspunkt i projekteringen.

Forudsætninger 

Erfaring med Autodesk Revit MEP. Eftersom dette kursus er fagspecifikt inden for området installations-projektering, er kendskab til dette område nødvendigt.

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer

 

Sprog 

Dansk 

 

Varighed 

3 timer - online med instruktør

 

På dette online kursus vil der bl.a. blive undervist i:

  • Tildeling af beregningsgrundlag på spaces
  • Indsættelse af generiske kanaler

 

Videre forløb:

▪ Revit med MagiCAD IFC Export.
▪ Revit med MagiCAD Clash, BCF, Udsparinger.
▪ Revit med MagiCAD Mængdeudtræk

Mere information

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

SMA
Sharron M. Armstrong
sma@nti.dk

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.047