23948sdkhjf

Skal du være med til gøre byggeriet mere bæredygtigt?

I alt DKK 21.995 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
19. juni 2023

8. februar 2023
21. juni 2023

27. september 2023

Bliv klædt på til at lede IKT- og bæredygtighedsprocesserne fra byggeri til drift

Digitalisering og Bæredygtighed™ er en ny 3-dages uddannelse, som skal hjælpe dig, der arbejder i bygge- og driftsafdelinger i gang med den grønne omstilling. På uddannelsen kommer DU på forkant med branchens hastige omstilling, og får redskaber til at gøre bæredygtigt byggeri til en god forretning ved at fokusere skarpt på processen fra byggeri til drift.


Det får I:

  • Få konkrete kompetencer til effektiv ledelse af digitalisering- og bæredygtighedsprocesser fra byggeri til drift.

  • Bliv skarp på hvilke (lov)krav og forhold, der har betydning for bygge- og driftsorganisationer mht. digitalisering og bæredygtighed.

  • Lær hvordan en digital afleveringsspecifikation skal udarbejdes i praksis, samt hvilke digitale informationer (herunder bæredygtighedsdata) som skal afleveres fra et byggeprojekt til den efterfølgende bygningsdrift.  

  • Få vigtig viden om mulige certificeringsordninger for byggeri og drift (DGNB, Svanemærket),  samt muligheder og udfordringer ved certificering af bygninger i drift. 

  • Bliv klædt på til at kunne implementere brugen af livscyklusvurderinger (LCA og LCC-værktøjer) i driften, samt hvordan man finder og benytter generisk data og EPD’er (Environmental Product Declaration) til at skabe værdi. 

  • Lær at udarbejde konkrete handlings- og aktionsplaner med små eller store tiltag, som realistisk kan implementeres i egen organisation.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til Gitte Daurehøj på 53729287.

Undervisningsadresse

Uddannelsen bliver udbudt i København - mere information følger...

Send til en kollega

0.156