Revit architecture og AutoCad

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

UCN act2learn TEKNOLOGI I Nyt samarbejde med Cadskolen i Aalborg

Kurser i Autodesk programmer får nyt liv i Aalborg.

UCN act2learn TEKNOLOGI har indledt et nyt og spændende samarbejde med Cadskolen i Aalborg. Et samarbejde som nu gør det nemt for virksomheder og enkelt personer at erhverve sig nye kompetencer til at imødekomme udfordringerne, når det handler om digitaliseringen af byggebranchen.

Fleksible og målrettede kurser
Samarbejdet betyder, at vi kan tilbyde vores kunder – både jobsøgende og beskæftigede – en fleksibel opstart på kurser i Autodesk programmer. Dvs. opstart på kursus inden for kun 14 dage, og et kursusindhold der sætter fokus på den enkeltes behov og udfordringer.

Dørene åbnes
D. 22. april 2013 slår vi dørene op hos UCN på Lindholm Brygge 35 i Nørresundby. Her vil vi tilbyde kurser inden for AutoCad og Revit Architecture - fra grundlæggende til videregående niveau. Kursernes længde varierer fra én enkelt dag til 6 ugers forløb.

Undervisningsmiljøet vægtes højt
Vi tilstræber at skabe et inspirerende undervisningsmiljø, som kobler undervisning, praktiske øvelser og sparring deltagerne imellem. Et miljø hvor ny viden og praksisnær undervisning vægtes højt.

Autodesk Centre
Som Autodesk Authorized Training Center og Autodesk Certification Center vil vores kunder opleve dygtige og erfarne undervisere fra både Cadskolen og act2learn TEKNOLOGI, der vil sikre, at deltagerne får det bedst mulige udbytte af deres kursusforløb. Løbende evaluering og udvikling af underviserne vil her igennem kunne dokumenteres. Certificeringer tilbydes i alle Autodesk Programmer.

Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen i gode og lyse lokaler på Bryggen!


Undervisningsadresse

UCN act2learn TEKNOLOGI
Lindholm Brygge 35
9400 Nørresundby

Send til en kollega

0.27