23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Sådan laver du udbudsmaterialet

Periode(r)
Løbende optagelse

På dette praksisorienterede Nohrcon-kursus arbejder du intenst med, hvordan du opbygger og formulerer dit udbudsmateriale - dvs. udbudsbekendtgørelse, udbudsbetingelser, kravspecifikation og kontrakt. Du bliver skarpere på at formulere succeskriterier for udbud, tænke selektionstragten igennem og få skabt sammenhæng i udbudsmaterialet, og du får konkrete metoder til at opbygge kravspecifikation og inspiration til at formulere kriterier og krav, koncipere kontrakt m.m.

Med hjem får du en omfattende deltagerhåndbog med masser af inspiration til formuleringer og dokumenteksempler, som du kan bruge og tilpasse til de konkrete udbud, du arbejder med. Inden kurset får du udleveret materiale til gennemlæsning – og vil skulle forberede eksempler på succeskriterier og kravformuleringer.

Målgruppe:
Kurset er relevant for dig, som er ansat som ordregiver i stat, region, kommune, selvejende institutioner eller offentligretlige organer. Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.
Kurset er også relevant for dig, hvis du er er ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed.

Program, pris og tilmelding på Nohrcon's hjemmeside her:

Sådan laver du udbudsmaterialet

OBS: Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcon's Certificering i udbudsret eller Certificering i udbudsret for forsyningssektoren.

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Infrastruktur, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Undervisningsadresse

Afholdes løbende i København og Aarhus
Ingen region
Danmark

Send til en kollega

0.063